چطور باید از احساساتم مطمئن بشم؟

سلام و خسته نباشید خدمت شما .من حدود یک سالو نیم هست باهمکارم‌ دوست هستم ایشون ۲۹ سال و من ۲۳ سال دارم هر روز هم بخاطر کارمون هم دیگه رو میبینیم اما گاهی بی دلیل سرد میشم و بی تفاوت گاهی هم علاقم‌ تقریبا زیاده اما  هرچند وقت یکبار بی دلیل سرد میشم‌و با خودم  میگم نکنه دوسش ندارم و...ایشون هم از علاقشوون مطمئن هستم من اما دلیل این حسمو نمیدونم چیه باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
بي دليل نميتوان از يك رابطه سرد شد و باز گرم شد بايد علت اين بي تعادلي بررسي و ريشه يابي شود
، دنبال دليل ان باشيد
قطعا شما اين احساس را قبلا هم جايي از زندگي خود تجربه كرده ايد و ممكنه نسبت به افراد ديگر (دوست ،خانواده ،فاميل) اينگونه بوده باشيد .
بهتره يك بار ديگه هدفتون از اين رابطه را مشخص كنيد اينكه اخر اين ارتباط در نظر شما  كجاست و تا كجا ميتوانيد محكم بر سر تصميم و احساس خودتون بمونيد . گيج و سردرگمي در شما واضحه  بهتره عجله نكنيد و به خودتون و رابطه تان زمان دهيد .
لازمه با مشاوره فردي صحبت كنيد .