سلام وقتتون بخیر ببخشید من یک دختر سه ساله دارم که در کل از اول نوزادی خیلی بد قلق و بهانه گیر بود مخصوصا سر خوابیدن و شیر خوردن که بزرگتر هم شد اینکارش ادامه داشت و تاالان که واقعا کلافم کرده خیلی لجبازی می‌کنه همش گریه می‌کنه همش بهونه میگیره کلا هم خواب نداره  گریه می‌کنه میگه خوابم میاد ولی نمی‌خوابه شب12 با کلی گریه و ادا به زور میخوابه 7بیدار میشه تا شب بساط گریه به راه واقعا اعصابم نمیکشه البته در طول شبم چند بار بیدار میشه آزمایش چکاپ دادیم همه چیش نرمال البته اینایی که میگم بیشتر تو خونست بیرون آرومه واینکه خیلی وابسته هست به من حتی یه سرویسم نمیتونم برم واقعا موندن چیکار کنم تورو خدا راهنماییم کنید ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
با توجه به شرايطي كه فرموديد احتمالا فرزند شما اختلال اضطراب يا اختلال سازگاري داره كه البته بايد ارزيابي باليني دقيقي انجام بشه. پيشنهاد ميكنم حتما مشاوره حضوري با روانشناس كودك داشته باشيد تا مصاحبه باليني و ارزيابي حضوري از فرزند شما صورت بگيره و راهكار مناسب تعريف بشه.
پرتلاش و صبور باشيد.