سه ماهمه و توی ده روز دوبار خونریزی بهم دست داده علتش چیه؟ همهی ازمایش و سونو هم سالمه و ی یچه ی ساله هم دارم

تا کی ادامه داره این حالت اصلا دلیل علمیش چیه؟  جواب دکتر هم هیچ قانع ام نمکنه جواب قطعی نمیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خاته دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خانم بارداری که در اوایل بارداری خونریزی یا لکه بینی پیدا می کند تهدید به سقط نامیده میشود . در ای موارد احتمال سقط 50 درصد است .

با استراحت و عدم مقاربت و مصرف دارو تحت نظر پزشکتان این احتمال را کاهش دهید .