با سلام .وقت خوش .پسری دوسال و نیمه دارم که خیلی باهوش و کنجکاوه .اما حوصله و صبر زیاد می‌طلبه.خیلی حرف میزنه .و خیلی هیجانی و بازیگوشه و مدام خرابکاری میکنه جوریه اذیت کننده هست .با کلی شیطنت اما مشکل خواب هم داره .مثلا از سالت ۱۱ شب استارت خواب میزنیم اما تا بخوابه ساعت ۲ تا ۳ میشه و واقعا کلافه و بیمار شدم از نظر اعصاب خیلی آسیب دیدم‌.حتی برای پدرش هم سخت شده زندگی .فرزندم از نظر جسمی سالمه پس چرا نمیتونه بخوابه ؟در روز هم شاید یک ساعت بخوابه گاهی هم نخوابه اما اگر فعالیت زیاد و بازی هم کنه بازم همینجوری وضعیت

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
پيشنهاد ميكنم از نظر پزشكي اول بررسي هاي لازم جهت جنب و جوش زياد و كم خوابي صورت بگيره و در مرحله دوم ارزيابي باليني روانشناختي توسط روانشناس كودك انجام بشه تا عوامل بوجوداورنده و تداوم بخش اين رفتارها شناساي و برطرف شده و راهكارهاي اصلاح رفتاري صورت بگيره.
پرتلاش و صبور باشيد.