خیانت

سلام

شوهرم دوسال پیش اومد خاستگاریم از انگلیس و من بله دادم یعنی سنتی بودیم و بعد از اون من بعد از یکسال و نیم و بعد از عقد دو ماهه که اومدم انگلیس ولی یک هفته پیش متوجه شدم که تمام این مدت با دختری اینجا دوست بوده و رابطه داشته عکسا و پیام هاشونو دیدم این دختر الان ازدواج کرده من باهاش تماس گرفتم و تهدیدش کردم اونم گفت شوهردو بلاک میکنم و ابرمو نبر ماباهک رابطه ی جنسی نداشتیم فقط در حد رفت و امد

اما تو گوشی شوهرم عکس دیدم که با شلوارک نشسته بود خونه ی دختره و فهمدم که دختره دروغ گفته

تازه شوهرم ابراز احساسات بلد نیس شاید هم دلش نمیخاد به من ابراز کنه تو خیابون دستمو نمیگیره جمله های عاشقانه هیچی نمیگه فقط هم موقع رابطه بغل یا بوسم میکنه تازه من اجازه ندادم رابطه از جلو داشته باشیم و هنوز دخترم

این رو هم بگم که من از لحاظ ظاهری و تحصیلی ازشون سرتر هستم و خانواده ی مذهبی و اصیل داشتم و این اقا فقط به اینکه شهروند اینجاست مینازه البته جلوی بقیه خیلی مهربون و مودب هست ولی تو خونه موقع بحث به من فحش میده نه ناموسی ولی خب حرفای قشنگی نمیزنه

از طرفی من بخاطر مادر پدرم نمیتونم برگردم ایران تحمل اینو ندارن (از لحاظ سلامتی )که بشنون من مشکل دارم تو زندگیم و من پیش همه فامیل و دوستام گفتم که زندگی خیلی خوبی دارم

اینجا هم با این دیگه نمیتونم ادامه بدم دل چرک هستم نسبت بهش یاد حرفایی که به دختره گفته کارایی که کردن ولم نمیکنه

فکر اینکه منو نمیخاد و با من سرد و بی احساسه

نه راه پس دارم نه راه پیش

تروخدا بگید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی این جمله چیست که میگویید؟
نه راه پس دارم نه راه پیش!!!!!
اتفاقا بینهایت راه دارید و با توصیف هایی که از خودتان دارید زن قوی هستید.تصمیم درست بگیرید خودتان مهم هستید نه نظر خوانواده و نه نظر دوستان
چه اشکالی دارد که به جای اینکه دروغ بگویید و بیان کنید که خیلی خوشبخت هستید خیلی راحت بگویید من حال دلم خوب نیست. نظر دیگران هیچ تاثیری در زندگیتان نخواهد داشت.شاید انتخاب های دیگر بهتر از شرایط الان شما باشد.