عادت نادرست کودک

پسرم سه سالشه و چند وقته عادت کرده دستش رو میکنه تو یقش و دست میزنه به نوک سینه خودش و الان بدتر شده انگار این کار براش آرامش بخشه چون حس میکنم شده یک تیک عصبی هرچی میخام حواسشو پرت کنم نمیشه چی‌کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
در درجه اول واكنش منفي نشون نديد كه كار رو بدتر ميكنه. به نظر ميرسه شما بيشتر حساسيت پيدا كرديد به اين رفتار تا فرزندتون. اين مدل رفتارها پس از مدتي از بين خواهند رفت.اگر پس از حدود 2تا3 ماه اين رفتار ادامه داشت كمك حرفه اي روانشناختي به صورت حضوري از روانشناس كودك بگيريد.
پرتلاش و صبور باشيد.