مسائل کاری

سلام وقت بخیر

همسر بنده هر اتفاق بدی توی محل کارش میوفته میاد برای من تعریف می کنه و عصاب منو بهم می ریزه من احساس می کنم نباید مشکلات کاریشو به من بگه چون فوق العاده منو غصه دار می کنه چطور برخورد کنم بااین مساله

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

خانمها متفاوت هستند دسته ای می‌گویند همسر من پنهانکار هست و هیچی نمی‌گوید. افرادی هم  مثل شما غصه و غم می‌گیرند و بی حوصله هستند.خود خدا هم در خلقت زنان مانده است!!!
همسرتان،شریک زندگی شماست به شما نگوید به چه کسی بگوید؟
تنها کار شما شنوندگی هست و بس!
یعنی شما فقط گوش کنید و همنوایی نکنید.اونقدر که برایتان عادی می‌شود.قرار نیست تمام عواطف و احساسات خود را صرف مشکلات و اتفاقات کنید.همین که شنونده باشید کافیست.موفق باشید.