مشکلات خانوادگی

سلام من حدود ۳ ساله ازدواج کردم خیلی آدم کم رویی هستم خانواده شوهرم همش ازم کار میکشن ب طوری ک هر وقت دختراش میان ببیننش‌ من باید تازه کارای اونام باید بکنم خیلی رو مخ هستن فیس و افاده ایی رفتار میکنن جلو من همش قیافه میارن برام باید چیکار کنم نمیتونم اینارو تحمل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
دوست گرامی، با روانشناس مشورت نمایید ، مهارت نه گفتن را تمرین کنید و درصورت کمرویی ، تلاش کنید که رفع شود و مهارت جرات ورزی خود را افزایش دهید و سعی کنید با اطرافیان ارتباط موثر مناسب تری داشته باشید.
با آرزوی بهترین ها