احساس تنفر از بقیه

سلام وقت بخیر.من متاسفانه متوجه شدم اخلاق بدی که دارم اینه که باکوچک ترین حرکتی از جانب بقبه ناراحت می شم یا رفتار و حرف هاشون سریع ناراحتم میکنه. تا مدتی بعد از اون قضیه از تمام افرادی که اطرافم هستن متنفر می شم. این اخلاق باعث شده که تقریبا با کسی دوست نشم و باخانواده ام هم به زور همدیگه رو تحمل می کنیم.گاهی وقتا این حس انقدر شدیدی می شه که می خوام وسایلمو جمع کنم و کلا از شهرمون برم.

سریع هر حرفی رو به خودم می گیرم و تمام روز حالم بد می شه.

ممنون می شم راهنمایی م کنید که باید چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
دوست عزیز خوبه و مهم هست که خودتان مسئله را پذیرفتید و خودآگاهی خوبی دارید که چطور رفتار می نمایید. الان بایستی حل مسئله نمایید. ترک کردن شهر کمکی به شما نخواهد نمود اما
می توانید در لحظه ناراحتی محیط را ترک کنید که بتوانید بهتر فکر کنید و تصمیم بگیرید. بایستی اصل مسئله را، آن هم با خودتان حل کنید. اگر احساس می کنید نیاز به ارزیابی‌ بیشتر هست جهت بررسی میزان خلق تان و افزایش آستانه تحمل تان با تمرین، حتما از یک روانشناس کمک بگیرید. شما بایستی به بتدریج با مسائلی که مواجه شوید بدون آنکه مرتب در ذهن تان  آن را تحلیل کنید برایش راه حل بیاید در غیر این صورت، نتيجه ی آن وسواس فکری و تنفر از افراد و از دست دوستانتان می باشد . از کنار بعضی از مسائل هم بایستی بسادگی گذشت. زمانی که از موضوعی  ناراحت می شوید اگر صلاحه شفاف احساسات خود را به فرد مقابل تان بیان نمایید در غیراینصورت فکرهاینان را بر روی کاغذ بیاورید و برای هر فکر یک فکر مثبت جایگزین بنویسید و موضوع را برای خودتان حل نمایید. با تمرین، هر عادت رفتاری اصلاح و بهبود می یابد بشرطی که خودتان بخواهید. در این زمینه کتابهای خوبی هست حتما مطالعه نمایید. با آرزوی بهترین ها