ناخن جویدن

سلام وقت بخیر

دختر دوازده ساله ام از سه سالگی تا به الان ناخن میخوره

دو سه بار هم مشاوره رفتیم متاسفانه هیچ فایده ای نداشته

اخرین بار حتی تست روان هم ازش گرفتن گفتن مشکل عصبی و اضطراب نداره و فقط عادته که باید با رعایت یه سری اصول مثل دستکش دست کردن و بازی با گل و سوهان زدن این مشکلش حل بشه و دخترم هیچ کدام از این کارهارو انجام نداد و مشکلش همچنان هست و من از این بابت خیلی ناراحتم چون دختر ۵ ساله ام هم به تبعیت از خواهرش ناخنشو میخوره

با همه این توضیحات با این نتیجه رسیدم مدتی ناخن مصنوعی بکاره تا بلکه این عادتو ترک کنه

با این وجود به درستی کارم شک کردم

گفتم نظر شما مشاورین محترمو بپرسم

ممنون میشم اگه منو در این زمینه کمک کنید

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
کاشت ناخن مخصوصا در سنین کودکی توصیه
نمی گردد و از طرفی در واقع مانند یک مسکن عمل می نماید و راه درمان و رفع ناخن جویدن
نمی باشد. بایستی توسط یک روانشناس ارزیابی دقیق شود و علت اصلی توسط یکسری تکنیک‌های درمانی رفع گردد.