خیانت

بعد از ۲۰ سال یکی از اطرافیانم خیانت دیده یه بچه ۸ ساله داره چی کار کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام و درود
دوست گرامی، بدون تردید مواجه شدن با این موضوع برای یک فرد امر دشواری است. دلایل مختلفی می تواند از علل اصلی این مسئله باشد . فردی که همسرش خیانت نموده بایستی به نکات زیر توجه نمایند : در ابتدا و قبل از هر تصمیمی برای ادامه زندگی یا عدم آن، خوب فکر کنند و در این مسیر می توانند از یک روانشناس متخصص کمک بگيرند.
سعی کنند احساس گناه و سرزنش خود را نداشته باشند. دائما به شخص سوم رابطه فکر نکنند. سریع موضوع را به اطرافیان اعلام نکنند.  پیوسته  به دنبال منطقی نمودن دلایل برای این رفتار همسر نباشند. اگر خواستند به زندگی ادامه بدهند، از یک روانشناس کمک بگیرند چون علاوه بر ترمیم روحیه خود، بایستی به همسرشان زمان بدهند. خواسته ها و پرسش های خود را برای همسر مطرح کنند. هردو زوج برای افزایش رابطه و تعاملات خودشان و داشتن فرصت بیشتر نسبت قبل بایستی با یکدیگر تلاش کنند.