ترس و اضطراب

ترس و اضطراب شدید از مرگ و بیماری لاعلاج

به طوری که کل زندگی ام را تحت تاثیر قرار داره

دچار دردهای عصبی میشم و همش حالت تهوع دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

 در خصوص اضطراب بیماری اگر در حدی هست که مدام ذهن شما را مشغول می کند و به صورت وسواس گونه و غیرقابل کنترل هست، نیاز به روان درمانی وجود دارد چرا که مقابله با افکار تهاجمی و وسواس گونه روندی دشوار است و نیاز به کمک یک متخصص وجود دارد.

در خصوص اضطراب مرگ مطالعه برخی کتاب ها که تم فلسفی- روان شناسی دارند و به مسئله مرگ پرداخته اند می تواند روشنگر باشد و تا حدودی دغدغه های ذهنی شما را پاسخگو باشند. از  جمله این کتاب ها، کتاب های اروین یالوم هست. کتاب های مامان و معنای زندگی و خیره به خورشید در داستان های جالب و عمیق به این مسئله می پردازند.

​​​​​​ دردهای عصبی هم بسیاری اوقات ریشه در انکار و عدم پذیرش و پیگیری ناراحتی های روحی، اضطراب و سایر هیجانات منفی دارند. در واقع دغدغه های روانی شما خود در قالب درد جسمانی مطرح می کنند.
برای کاهش اضطراب بیماری و دردهای عصبی حتما از کمک یک مشاور یا روان شناس استفاده نمایید.