من حدود یک سال و دوماه دارم کار میکنم کارم آرایشگری رنگ مو و کراتین از روزی که شروع کردم استرس و ترس زیادی داشتم تا به الان قبل از اینکه مستقل شروع کنم به کار موی کسیرو خراب نمیکردم ولی از وقتی همه ی مسئولیت با خودمه همش کارمو خراب میکنم میترسم

مثلا امروز با اینکه با تمام وجود از همه یرتپانم مایه گذاشتم موی مشتری خراب شد

دلیلشم اینه که فقط یا رنگ تیره میزارن مشتری های من یا کراتین میزنن

پاقعا دیگه خسته شدم همش موی مورد دار میاد پیش من و اینم تهش

میترسم مشتری زنگ بزنه شکایت کنه

یا بره اتحادیه شمایت کنه یا زنگ بزنه فحش بده

از این همه استرس خسته شدم از شدت استرس نه خوابم میبره نه از دست تپش قلب و درد بدنم راخت میشم تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
شروع هر کاری همراه با استرس است خیلی اوقات وقتی فرد در کار خود هم پیشرفت میکند باز هم می تواند اشتباه کند خطا کردن باعث میشه که شما رشد بیشتری داشته باشید
سعی کنید از همکاران خود هم پرس و جو کنید که آیا اونها هم ممکن هست اشتباهاتی ازشون سر بزند؟ حتما می گویند که پیش آمده
این را به یاد داشته باشید که ما جلوی اشتباهات رو نمیتونیم بگیریم اما ترس های خود را میتوانیم مدیریت کنیم تا به این صورت دچار خطای کمتری میشویم
در صدد این باشید تا اشتباه صورت گرفته را جبران کنید
اشتباهات را یادداشت کنید تا در خاطرتان بماند مجددا تکرار نشود
سعی کنید کلاس های آموزشی مراجعه کنید تا هر روز خود را آپدیت کنید در صد خطا را کاهش میدهد