سلام ۴۰ سالمه و ۸ ساله ازدواج کردم. همسرم میل جنسیش اینقدر پایین بود که درحقیقت بزور من بچه دار شدیم ولی بچه دوست داره. هفته ۱۳ بارداری هستم، قبل و بعد از بارداری تعدادی افراد آشنا و غریبه بهم گفتند گناه داره بچه دار شدن تو این شرایط جامعه و شرایط اقتصادی ناامن، حتی خواهر شوهرام یا سونوگرافی رفتم دکترش گفت چرا باردار شدی! گفتن که گناه داره. با اینکه همیشه از پسش براومدیم. چون خونه مستأجری هستیم.هنوزم احساس گناه میکنم و گاهی مضطرب میشم چون همسرم آدم وسواسی و سرزنش گر و اجتنابی هست. میترسم در تربیت فرزندم هم مشکل بربخوریم. که حتما میخوریم. ۸ ساله بهتر شدیم ولی بازم گاهی راضی نیستیم از هم. بسیار تنهام و محبت خانواده ها رو نداشتیم. چون خیلی سردن. البته نگران بیکار شدنم بعد از بدنیا اومدن فرزندم هم هستم!! نمیدونم با این احساسات و اضطراب ها چکار کنم؟ آیا بیجهت مضطربم. چون کلا آدم مضطربی ام. یا واقعا مشکلی هست. و کلا ذوق و شوقی ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل آزاد هنرمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در بارداری اضطراب و افسردگی تا حدودی طبیعی هست اما بیشتر از اون آسیب به همراه دارد حتما به روانپزشک مراجعه کنید