2777
2789
عنوان

به نظرتون تک فرزندی خوبه؟

4539 بازدید | 44 پست

من دو تا دختر دارم همش حس میکنم اشتباه کردم دومی رو آوردم البته دومی از سر  سهل انگاری ناخواسته شد تا دم سقطش هم رفتم ولی از گناهش ترسیدم با این که خیلی دختر دومیم دوس دارم ولی  خیلی وقتا شده که خودم لعنت میکنم که چرا دومی رو نگه داشتم اصن کشش سر و مله زدن با دو تا بچه رو ندارم فکر میکنم با وضع مالی متوسطمون و وضع افتضاح جامعه در حق دختر اولیم و در حق خودم ظلم کردم و این حس عذاب وجدان رهام نمیکنه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی دنیا اومده این فکرا واسه چیه؟؟!!!!!

برو خداتو شکر کن خواهر من!!!

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نه به نظر من تک فرزندی اصلا خوب نیست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دومی رو باردارم میگم همون یکی بس بود.

واقعاً برام سخته باز از نو شب بیداری و نوزاد داری کنم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

من خودم‌ موافق تک فرزندی هستم فقط‌ یدونه بچه دارم پسرم ۱۴سالشه تک فرزنده راضیم

ولی شما ام‌ناشکری نکن ۲تا ام شیرینی خودشو داره

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

من سومی رو باردارم. 

اولی ۴ ساله

دومی ۲ ساله

کجای کاری؟ 😄

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نه تک فرزند خیلی تنهایی میکشه اصلا خوب نیست من با اینکه تک دخترم خیلی تنهایی میکشم چه برسه تک فرزند ...

آخه بچه ها اصلا با هم نمیسازن همش دعوا دارن خونمونم کوچیکه رو مخ من راه میرن انگار. همش هم میگن اینو میخوایم اون میخوایم یه دونه رو هر جوری باشه میشه تامین کرد 

من تك فرزندم ٤٣ سالمه و خيلي خيلي راضيم همه چيز از پدر و مادرم دارم و در ناز و نعمت بزرگ شدم الانم حمايت كامل مامان بابام فقط مال منه و دختر و پسر و شوهرم هم مثل بچه هاشون هستن