2777
2789
عنوان

حالا چی کنم با این ها؟؟!

85 بازدید | 5 پست

ما هر سال به گوسفند نذری میدیم شوهرم همیشه میگه بیا بریم شهرستان خونه بابا اینا ..الان سه سال هست میریم دعوا میشه . مثلا خواهر شوهرم میگه گوشت خوب برای مادر شوهرش جدا کنیم هر طور بزارم آخرش گله می‌کنه ..مادربزرگ شوهرم میشینه پای گوشت حداقل ۲ کیلو برمیدارع برای خودش چون پیره نمیشه چیزی گفت .مادر شوهرم کله پاچه و دل جیگر رو برمیداره برای خودش تا وقتی هم ما هستیم درست نمیکنه .عمه های شوهرم میگه چرا ب ما نذری نرسیده ...ولی خیلی بی محبت هستن من یادمه آخرین بار خونه خواهر شوهرم ۵ سال پیش دعوت شدم و حقوق شوهرش ماهی ۲۰ میلیونه همین داداش داره ما هم بعد سه ماه میریم ..ولی بدون اغراق بخوام بگم خانواده پدری من تا میریم شهرستان شبی یکی ما رو دعوت می‌کنه همیشه برای دخترم هدیه میخرن اینقد احترام میزارم که شوهرم میگه همیشه شرمنده اونا هستم ..میگم بیا ماه بعد بریم خونه پدری من تا بعدااز سه سال اقوام منم باشن ..خونه بابات همیشه سر گوشت دعوا میشه خواهرت قهر می‌کنه ..عمت طعنه میزنع شوهرم میگه نه ..مگه من یتیمم بیام خونه بابای تو 😑 دوست دارم نیومد همه گوشت رو بکنم آبگوشت ولی چطور بهشون بگم گوشت که تیکه شد نمی‌خوام به کسی بدم آبگوشت کنم همش همه بیان سر سفره ؟؟

وای چه رومخ☹️اگه نذره بده بیرون دیگه عمه و خاله ومذدرشوهرت نمیزارن به کسی چیزی برسه ک😟

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

تونمیتونی اینجوربگی واهمسرت بگووهماهنگ کن باهاش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شوهرت بگواین نذرنیست که بیشتربراخان وادش میکشه نذر رومیدن دست ۴تاادم نیازمندنه فک وفامیل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖