2454
2396
عنوان

از دست این نوجوون های عاشق پیشه ....

1040 بازدید | 60 پست

بچه ها لطفا کمکم کنید.

من ریاضی تدریس میکنم خصوصی.

همیشه شاگردام دختر بودند چون ارتباطم با مدارس دخترونه بیشتر بود.

امسال یک واسطه ای از من خواااااهش کرد که به یه پسر کلاس هفتمی ریاضی یاد بدم ...

منم به اصرار ایشون قبول کردم‌. 

الان یه ۲۰ جلسه ای هست که میرم خونه شون.

احساس میکنم که بدلیل هورمونهای نوجوانی و فشارهایی که روی نوجوان هست بهتر بود معلم ش یه آقا میبود 

....

جدیدا خیلی خیلی به من ابراز علاقه میکنه که من میگم نکنه بچه فکرش خراب شه

من خیلی مراقبم که جز درس توجه ویژه ای بهش نکنم چون شنیدم که پسرها توی این سن دست به عاشق شدن شون خوبه ....

ولی نمیدونم چه بکنم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای   

خیلی آدم حس بدی نسبت به خودش پیدا میکنه وقتی یه پسر کم سن از آدم خوشش بیاد 

دیگه نرو

اگر یک درصد  احتمال داره در اینده.حال خوبی داشته باشم پس غصه ای اینده ای که شواهد نشون میده قرار نیست خیلی خوب باشه رو نمیخورم//لحظات سختی رو دارم تو زندگی میگذرونم وسواس شدید دارم با چندتا قاعده و قانون خودمو سراپا نگه داشتم هنوزم امید دارم //دوست عزیز از طرف من هیچ خطری تو رو تهدید نمیکنه* راحت حرف بزن* راحت انتقادکن* راحت اشتباه کن* راحت گولم بزن *طورری نیست ..
2442

به خانوادش بگو بنا به دلایلی نمیتونم دیگه ادامه بدم بفکر یه معلم دیگه باشین 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اینها رو اضافه کنم که :

من خودم یک مادرم و بشدت مراقب

بدلیل عقاید مذهبی م، کاملا پوشیده و باحجاب سر کلاس حاضر میشم.

هیچ محبت خاصی هم بهش نمیکنم فقط برای اینکه کلاس جذاب باشه گاهی با شوخی سعی میکنم خوابش نبره سر ریاضی ....

اما در کل دارم نتیجه میگیرم که پسرم بزرگ شد معلم ِ خانوم نداشته باشه

یه سوال داشتم درآمدت چطوره 

اگه دوست داشتی جواب بده چون دلم میخواد آیندهریاضی درس بدم

اگر یک درصد  احتمال داره در اینده.حال خوبی داشته باشم پس غصه ای اینده ای که شواهد نشون میده قرار نیست خیلی خوب باشه رو نمیخورم//لحظات سختی رو دارم تو زندگی میگذرونم وسواس شدید دارم با چندتا قاعده و قانون خودمو سراپا نگه داشتم هنوزم امید دارم //دوست عزیز از طرف من هیچ خطری تو رو تهدید نمیکنه* راحت حرف بزن* راحت انتقادکن* راحت اشتباه کن* راحت گولم بزن *طورری نیست ..
2456
خودت چند سالته ؟

من ۳۲ سالمه خودم مادر دوتا بچه ام

با خاله م که مدید مدرسه س موضوعو مطرح کردم گفتش که بله بین نوجون ها مرسومه که علاقه مندی و وابستگی به معلم جنس مخالف احساس کنند مساله هورمونه وگرنه پیری جوونی نیس

یه سوال داشتم درآمدت چطوره  اگه دوست داشتی جواب بده چون دلم میخواد آیندهریاضی درس بدم

یه شاگرد دو جلسه در هفته میشه ماهی۴ تومن

حالا ۴ تا شاگرد میشه ۱۶ ولی من بخاطر بچه هام زیاد شاگرد ندارم که بیشتر پیش جوجه های خودم باشم

من ۳۲ سالمه خودم مادر دوتا بچه ام با خاله م که مدید مدرسه س موضوعو مطرح کردم گفتش که بله بین نوجون ...

هورمون سن و سال سرش نمیشه ولی کلاس هفتمی هم کوچیکه . به نظرت به بلوغ رسیده ؟

حقوقدان هستم سوالی دارید در حد توان علمیم پاسخگو هستم.
به خانوادش بگو بنا به دلایلی نمیتونم دیگه ادامه بدم بفکر یه معلم دیگه باشین 

دقیقا امروز به مادرش گفتم که من دیگه از ترم دوم نمیتونم بیام مامانش بغض کرد و گفت چرااااا تازه پسرم ریاضی یاد گرفته توروخدا رهاش نکنید .... واقعا هم بچه کلیییی پیشرفت داشته موندم چه خاکی به سرم کنم ... حالا شاید مشاور بگیرم برای این موضوع خدای نکرده بچه مردم اسیب نبینه

یه شاگرد دو جلسه در هفته میشه ماهی۴ تومن حالا ۴ تا شاگرد میشه ۱۶ ولی من بخاطر بچه هام زیاد شاگرد ند ...

پسر منم ریاضی تدریس میکنه اگر  تهران هستی و شاگرد سراغ داری براش بفرست . 

حقوقدان هستم سوالی دارید در حد توان علمیم پاسخگو هستم.
هورمون سن و سال سرش نمیشه ولی کلاس هفتمی هم کوچیکه . به نظرت به بلوغ رسیده ؟

دقیقا هورمونه ... نه سن و سال نه زشتی زیبایی ... فقط مجاورتِ زیاد باعث ش میشه ....

واقعا برای پسر خودم که ۵ سالشه از الان به فکر افتادم مجاورت زیادی با خانومها ایجاد نکنم خیلی خطرناکه برا بچه ....

بنظرم بلوغه

یه شاگرد دو جلسه در هفته میشه ماهی۴ تومن حالا ۴ تا شاگرد میشه ۱۶ ولی من بخاطر بچه هام زیاد شاگرد ند ...

چقد عالی شما تحصیلات چقدر؟ 

یا ابلفضل 😂😂😂😂 بچه کلاس هفتمیییییی😂😂 بزن تو دهنش بشینه سرجاش این هنوز دهنش بو شیر میده 

آی آی پسر من یه هفتمی خنگه 🤣هر چیتو کلاس میگن میاد از من میپرسه یه چیزایی میگن بابا هاشونم بلد نیستن.ازشون باید ترسید

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
پسر منم ریاضی تدریس میکنه اگر  تهران هستی و شاگرد سراغ داری براش بفرست .

هین شاگردمو بفرستم پیش پسر شما😂😂😂😂

2451