و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
من همونی ام ک خیلیا گفتن نمیشه ولی من گفتم تا خدا هست همه چی ممکن میشه یه روز میام اینجا و به همه میگم اون غیر ممکن ک همه میگن برا من ممکن شده اینو کسی میگه ک خیلی سختی کشید ولی هیچ وقت ناامید نشد تو کسیو داری ک هستی رو آفریده پس بخواه با تمام وجودت ازش بخواه باورش کن صبر کن ایمان داشته باش و ناامید نشو مطمئن باش میشه ممنون میشم برا ارزوم یه صلوات بفرستی دوست گلم