2821
2789
عنوان

میخوام نذرکنم

526 بازدید | 46 پست

امشب شب شهادت حضرت فاطمه اس میخوام نذر کنم مشکلم حل بشه هرماه غذا درست کنم بین مستحقا پخش کنم فردا هم شله زرد درست کنم. شما هم اگه میخواین نذر کنین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😔😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا کنید شوهرم راضی بشه برا بچه دوم یه ساله منو بازی میده یه ماه اقدام میکنیم ماه بعد پشیمون میشه تو زندگی هم مشکلی نداریم نمیدونم چرا اینطوری شده 

خودم عاشق بچه ام یه دختر دارم نذز کردم خدا بهم پسر بده سال دیگه حلوا بپزم سفره حضرت عباس بذارم 

توروخدا دعا کنید 

دعا کنید شوهرم راضی بشه برا بچه دوم یه ساله منو بازی میده یه ماه اقدام میکنیم ماه بعد پشیمون میشه تو ...

انشالله سال دیگه اینموقع نی نی صحیح وسالم تو بغلت باشه

منم اگه شوهرم راضی بشه و از اینجا بریم مسقل شیم ی مبلغی رو نذر میکنم تو رو خدا ب همین شب قسمتون میدم برام دعا کنید خیلی نیاز دارم 😞😞😭

سکوت سرشار از ناگفته هاست

کاش قسمت ماهم بشه از نذر فاطمه زهرابخوریم😭 یافاطمه زهرا نوکر درگاهتیم😭

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖

بالا سر نذرت دعام کن خواهر خیلی محتاج دعاهاتونم😭

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖
انشاالله که خیره

13 ساله دارم با خانواده شوهرم زندگی میکنم بخدا خسته شدم اعصاب ب دندونام زده حالم هیچ خوب نیست آب زیر کاهن خانوادم بخاطر اینا نمیان بهم سر بزنن 😭😭

سکوت سرشار از ناگفته هاست