2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم ؟😶

426 بازدید | 22 پست

زمان دانشگاه یه پسری بود خیلی دوسم داشت هرچی از این پسره بگم کم گفتم پولدااار خوشتیپ باشخصیت مودب… بعد واسه ارشد از ایران رف ۲ سال پیش🥲حالا من نمیدونم این رفتنه همیشگیه یا قراره برگرده رشتش هم حقوق بود رف واسه ارشد حقوق سوئد و هلند…من امیدوارم برگرده خیلی دلم براش تنگ شده اون موقع من اصلا بهش محل نمیدادم دوس معمولی بودیم ولی اون خیلی هوامو داشت من سریع بهش گفتم یکی دیگرو دوس دارم کلا خورد شد( من بااون طرف هم دوس نبودم یه حس بچگانه بود فقط)ازوقتی رفته زیاد ازش خبری ندارم ، تو اینستاش ولی چیز عاشقانه و اینا نمیذاره اصلا یعنی باکسیم باشه فک نکنم جدی باشه براش.. الان هرکی میاد میبینم هیچکس مثه اون مهربون و خوب نیس خیلی دلم میخواد برم سمتش و بهش بگم دوسش دارم میگم دیگه که نمیبینمش چه ضرری میخواد داشته باشه؟ اخه با نخ دادنم درست نمیشه چون من قبلا زیاد پیچوندمشو باهاش خوب تا نکردم بنظرتون بهش بگم ؟ خیلی دوس دارم سبک شم!!میگم شاید ابرازعلاقم یه چیزاییو تغییر داد چون اون همیشه فک میکرد من باهاش حال نمیکنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم، بستگی به اخلاق کلی طرف داره مثلا بعضیا بشون بگی خ چس میکنن بعضیام نه خوشال میشن 

من اینکه دختر اول بره بگه موافق نیسم اصلا ولی این قبلا همش میومد سمتم اخه واقعا مثه این پسر ندیدم

اگه بت بگه نه ناراحت نمیشی خب برو 

ببین میدونی اصلا اون الان ایران نیست یعنی بخوادم نمیتونه بگه آره باورت میشه خود منم مثه همون موقع نمیخوام باهاش باشم یعنی کلا نمیخوام باکسی باشم الان ولی مدت هاست حسرت شده برام گفتن بهش …عاشقش نیسما صرفا چون مهربون بود و مثلش ندیدم دوسش دارم و دلم براش تنگ شده

خب قبلا اون خودشو خیلی سبک کرده :))

ربطی نداره شاید الان بخواد تلافی کنه 

شما که حرف گوش کن نیسی کار خودتو میکنی چرا نظر میخوای من تجربه خودمو گفتم آدمی بود که بخاطر من کل زندگیش رو تغییر داد کل ظاهرش کارش تحصیلاتش ماشینش همه چیش همه چیش جوری بود که دیگه خودشو نمیشناخت من ردش کردم بعد یه سال برگشتم بهش ولی منو خورد کرد 

کاربری دست دو نفر 🙌
ببین میدونی اصلا اون الان ایران نیست یعنی بخوادم نمیتونه بگه آره باورت میشه خود منم مثه همون موقع نم ...

به نظرم برو بهش بگو 

هیچ اشکالی نداره که درخواست اول از سمت دختر باشه.منم خودم درخواست دادم و الآنم خیلی راضیم و هیچوقت حسرت نمیخورم اگر نگی بعدش میشه حسرت برات و فکر اینکه شاید میگفتم قبول میکرد دیونه و افسرده ات میکنه 

نهایتش میگه نه 

به نظر من موردی نداره ولی مستقیم نگو یه راه غیر مستقیم انتخاب کن مثلا یه استوری بذار مجبور شه ریپ بز ...

انقد گند زدم و بی محلی کردم غیرمستقیم هیچ تاثیری نداره بدبختی🤦🏻‍♀️

بنظرت امکانش هست قضاوتت کنه و فکر کنه بخاطر موقعیت جدیدش بهش حس پبدا کردی?

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.