2777
2789
چکار کردی عوص شدی منم با سه بچه خونم داغونه پذیرایی رو تمیز می کنم میرم آشپزخونه میام می بینم پذیر ...

بچه های منم همینطوری ان 

در عجبم اطرافم بچه هایی میبینم خیلیییی آروم و مراعات میکنن بچه های من فقط میپاشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بار ماشین لباسشویی اونقدر آب داد که سوخت

خداخیرت بده

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
چکار کردی عوص شدی منم با سه بچه خونم داغونه پذیرایی رو تمیز می کنم میرم آشپزخونه میام می بینم پذیر ...

خب تقصیری نداری با سه تا بچه سخته خونه رو همیشه مرتب نگهداشت من یه پسر دارم اونم بزرگه 

پذیرایی و حالم و بعد از هر وعده غذایی جارودستی میکشم

2.3 روز یبارم جاروبرقی میکشم 

هیچ لوازم اضافه ای رو نمیذارم کف حال باشه مثل لباس یا پتو واینا

از بیرون که میام مستقیم میرم سمت کمد و لباسامو که در میارم می ندازم رو رگال و میذارم تو کمد اصلا اصلا زمین یا رو مبل نمیذارم که بگم حالا بعدا برمیدارم چون بمونه رو هم تلمبار میشن و وقتی زیاد بشن جمع کردنش سخته 

لباسا رو که میشورم خشک شد همه رو مرتب تا میکنم میذارم سر جاهاشون همون لحظه هم اگه ببینم کشویی یا جایی از کمد بهم یخته و نا مرتبه تمیزش میکنم 

خیلی تلاش کنم نهایتا ۱روز اینطوری ام 

عزیزم خب منم همینجوری شروع کردم دیگه اوایل که نمیتونستم هرروز تمیز و مرتب کنم یه روز کارا رو میکردم یه هفته ول میکردم ولی هی خودم دقت کردم دیدم واقعا روزی که خونه تمیز و مرتبه حال روحی منم خوبه ولی وقتایی که نا مرتبه حال من بد بود عصبی میشدم پرخاشگر میشدم الانم بیشتر بخاطر حال روحی خودم تمیز کاری میکنم چون بعدش واقعا آرامش بخشه 

و یه نکته ایم هست که من یه همسایه دارم که با هم دوست هم هستیم ایشونم خیلی خانوم تمیزیه خییلیی من روزاییم که حس حال تمیز کاری نداشته باشم پا میشم میرم خونه اونا واقعا از اون همه تمیزیو مرتب بودن انرژی میگیرم و میام میفتم به جون خونه این دوستم یبار کمرشو بخاطر تنگی نخاع عمل کرده الانم دیک کمر داره با خودم میگم این با این وضع جسمانیش خونش مثل دسته گله 

عزیزم خب منم همینجوری شروع کردم دیگه اوایل که نمیتونستم هرروز تمیز و مرتب کنم یه روز کارا رو میکردم ...

منم اینطوری ام واقعا زمانی که خونه کثیف دیوونه میشم اما تمیز آروم آرومم اما شدیدا ب فضای مجازی معتاد شدم مخصوصا اینستا 

صد البته که اینستا باعث شده خرید های بیهوده زیادی داشته باشم و حتی هزارتومنم پس انداز ندارم