mehrsa9699 مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 عنوان بچه هابیاین | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 51 پست من دیشب بعدازیک ماه ک مادرشوهرم خودش گفته دلش برابچه هاتنگ شده ساعت پنج بچه هاروبردم اونجا باشوهرم رفتیم جایی کارداشتیم ساعت نه برگشتم دیدم شام نزاشته یه ساعت نشستیم دیدیم خبری نیست برگشتیم خونه درصورتی ک برادرشوهرم پرسیدبرگشتید میایداینجاگفتم اره مادرشوهرمم خیلی جوونه ینی ازپس کاربرمیادبعدک اومدیم خونه دخترم گفت ک اون گفته ک من رفتم پی دوردوربچه هاموانداختم اونجابعدگفته یه تخم مرغ درست کنم بدم اینا ینی بچه هام کوفت کنن بخدااگ نبرم یجورمیگ ببرم اینجوری شوهرمم گفت دیدی بهت گفتم نریم اونجا الان بنظرتون چ رفتاری کنم بخداماه پیشم گفتم فردا شب میایم خونتون ازروزقبلش بازم شام نزاشت من نمیدونم بنظرتون چکارکنم انقدبی احترامی میکنه مثلادیشب یه ساعت نشستیم یه چایی نیاوردبعد ساعت هشت زنگ میزنن ماشام میایم من بخدادرست میکنم 1401/10/03 | 23:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 قطع رابطه ی کامل نکن چون آخره آخرش شوهرت مادرشودوس داره هرچقدم که اون بدی کنه وشوهرت همه ایناروبدونه ... وای اون دیگ کیه 😂ببین اگ سه ماهم نریم زنگ نمیزنه فقط اینورواونورزرزرمیکنه ک عروس عفریتس وفلان
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 اره واقعاکارش خیلی بدبوده..بخاطره پسرونوه هاشم که بوده بایدیه چیزی درس میکرده حالابگیم توعروسی ازت خ ... اره مثلافک کن یه روزساعت چهارغروب رفتیم شام نزاشت بعدده شب گفت شام خورده بودیدمنم گفتم اره ینی دراین حدنفهمه بعدننش ک ازشهرستان میادبمن میگ مارودعوت کن بعدخودش مارونمیگه
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 همین کارو کن مثه خودشون منم امسال تولدشو تبریک نگفتم اره روزمادرم کوفت میبرم صبرکن
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 وای اون دیگ کیه 😂ببین اگ سه ماهم نریم زنگ نمیزنه فقط اینورواونورزرزرمیکنه ک عروس عفریتس وفلان اووو یه کارایی سرمن آورده ومیارع که بگم تاصبح ادامه داره والا🤣منم واسه همین میگم قطع رابطه کامل نکن توبرو وقتی رفتی دقت نکن به حرفا وکاراس یکساعت تحملش کن وبرگردین
مری78 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2043 اره روزمادرم کوفت میبرم صبرکن 😂 از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 اووو یه کارایی سرمن آورده ومیارع که بگم تاصبح ادامه داره والا🤣 منم واسه همین میگم قطع رابطه کامل ن ... همشون بدجنسن بخدادخترموگذاشته بودم یه شب یه گوشه ازشلوارش سوراخ بودمنم میخواسم برم دکترندیدم بعدتصویری گرفته باکل فامیلاش گفته ببین نوه منوچجورمیچرخونه 😒
مری78 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2043 اره مثلافک کن یه روزساعت چهارغروب رفتیم شام نزاشت بعدده شب گفت شام خورده بودیدمنم گفتم اره ینی دراین ... دعوتشون نکن اگه دعوت کردتوهم دعوت کن نکردتوهم نکن.چیزی که عوض داره گله نداره خواهر از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 اره روزمادرم کوفت میبرم صبرکن شماهرکاریم کنی بهترین چیزهام واسش ببری نه اون میبینه ونه خوشش میادالبته واسه من اینجوره نمیفهمم واقعاچراانقد دل سنگن
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 دعوتشون نکن اگه دعوت کردتوهم دعوت کن نکردتوهم نکن.چیزی که عوض داره گله نداره خواهر دعوتم نمیکنم خودش خودشوتلپ میکنه تصمیم دارم یه شب ک گفت میایم منم شام نزارم بعدبگم عه فک کردم شام خوردیددقیقاعین خودش
mehrsa9699 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18430 شماهرکاریم کنی بهترین چیزهام واسش ببری نه اون میبینه ونه خوشش میادالبته واسه من اینجوره نمیفه ... اره مال منم برمیداره میندازه رومبل لیاقتشون کوفته
مری78 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2043 توهم کوفت ببر فعلاکه من بانامزدم قهرم🙁ولی خب امسال براتولدش توآذربودشوهرم ۲۰۰گزاشت توپاکت دادمن دادم گفت این ازطرفه خانمه خودش قراره براش لباس بدوزه از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
مری78 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2043 نام مستعارونمیشه تونی نی سایت تغیرداد؟ از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 همشون بدجنسن بخدادخترموگذاشته بودم یه شب یه گوشه ازشلوارش سوراخ بودمنم میخواسم برم دکترندیدم بعدتصوی ... اوووو خدامیدونه من بچه دارشدم اونجوری چقدبرام داستان بسازع وبا ایرادازبچه هم اذیتم کنه😭
مری78 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 2043 دعوتم نمیکنم خودش خودشوتلپ میکنه تصمیم دارم یه شب ک گفت میایم منم شام نزارم بعدبگم عه فک کردم شام خو ... 😂ای حال میده ها از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍