2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن از امام رضا

950 بازدید | 21 پست

خدا بخواد میخوام برم مشهد شما کسی رو میشناسین که تا حالا از امام رضا حاجت گرفته باشه؟ 

مراد بیگ: حسام تو هیچ کاری بلد نیستی الی دزدی با دزدیم که نه این دنیات درست میشه نه اون دنیا!

گفتن به جوادش قسم بده دادم نداد 

گفتن به مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها قسم بده میده نداد

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله عزیزم خواهرشوهرمو زنداییم بچه دار نمیشدن حاجت گرفتن از امام رضا الانم اسم پسراشون رضا جفتشون. فقط عزیزم رفتی تو حرم منو خیلی دعا کن اسمم لیلا دعا کن مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم و همه چی تا اخرش عالی پیش بره ممنون

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
من تو بگو کدوم خواسته ای داشتمو نگرفتم از امام رضا علیه السلام 

اگه میشه یکیش که خیلی معجزه‌ای بود بگین

مراد بیگ: حسام تو هیچ کاری بلد نیستی الی دزدی با دزدیم که نه این دنیات درست میشه نه اون دنیا!
گفتن به جوادش قسم بده دادم نداد  گفتن به مادرش حضرت زهرا سلام الله علیها قسم بده میده نداد

هعیییی

استاتر من همسایه امام رضام از بچگی مرید امام رضا بودم بزرگ شدم تو این مسیر حرم و حرم ما مشهدیا حرم ...

تو رو خدا اینبار رفتی حرم بگو یه نگاهی به منم کنه بگو امام رضا کمکش کن نزار ناامید بشه از زندگی

اگه میشه یکیش که خیلی معجزه‌ای بود بگین

مهمترینش رو نمیتونم بگم چون خیلی شخصیه

ولی دومیش ازدواجم بود

یکی دیگش معنوی بود واسه اخلاق همسرم دعا کردم طوری تغییر کرد که الان به جرات میتونم بگم بهتر از شوهره من وجود نداره در صورتی که قبلا اخلاقش خیلییی بد بود غیر قابل تحمل بود

برای گشایش رزق و روزی دعا کردم از فرش به عرش رسیدیم

دیگه جی بگم برات عزیزم

مهمترینش رو نمیتونم بگم چون خیلی شخصیه ولی دومیش ازدواجم بود یکی دیگش معنوی بود واسه اخلاق همسرم د ...

ممنون خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792