2777
2789
عنوان

بیاین کمک تو رو خدا

96 بازدید | 8 پست

پسرم یک سال و نیمشه آنقدر تو خواب سرفه می‌کنه دو یه بارم بردمش دکتر الان تو خواب سرفه خاش در نمیاد حس خفگی داره بردمش دکتر گفت سرفه خروسکی داره اینجوریه علایمی ولی شبها بیشتره حواست باشه واقعا دو شبه نخوابیدم آنقدر این بچه تا صبح حس خفگی بهش دست میده هی بیدارش میکنم توروخدا راه حلی دارین بهتر بشه یا درمانی سریعتر انجام بشه حتی دکتر آمپول هم براش زد بیچاره بچه یک ساله من ندیده بودم تا حالا آمپول براش بزنن ولی دکتر مجبور شد زد 

دکترشو عوض کن شاید نیاز به اسپری داشته باشه 

یه پیاز نصف کن دور و بر بچه بزار شبا

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت اسپکتورانت ساده 

قرص گیاهی مکیدنی التادین بخرین چون طعم خوبی نداره یک قرص داخل دوقاشق اب ولرم حل کنید اهسته به خوردش بدید فوری سرفه قطع میشه ولی شما دارو به مدت یک هفته استفاده کن روزی دوبار اصلا عوارض نداره 

ببین اگر الانم حالش بده ببرش دکتر صبر نکن اصلا 

سه بار بردم این هفته همه میگن علایمی همینجوری آخرین بار هم پریشب بردمش بیمارستان کودکان باز اونجا هم گفت باید حواستون باشه چون این سرفه ها شب ها میاد سراغ بچه 

شربت اسپکتورانت ساده  قرص گیاهی مکیدنی التادین بخرین چون طعم خوبی نداره یک قرص داخل دوقاشق اب ...

اخه گفت بهم این شربت روی این بیماری تاثیر منفی داره و تشدید می‌کنه این مریضی به ویروسی هست که بچه های یک تا سه سال میگیرن

[QUOTE=265095284]دکترشو عوض کن شاید نیاز به اسپری داشته باشه  یه پیاز نصف کن دور و بر بچه بزار ...

نه همینطوری  بزار رو زمین ، دکتر م ببرش

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺