2777
2789
عنوان

هزینه این ماه سرویس مدرسه

8529 بازدید | 18 پست

این ماه به خاطر تعطیلیا تقریبا دو هفته رو نرفتن به خاطر آلودگی هوا

امروز سرویس پسرم پیامک داده هزینه آذر ماه رو واریز کنید 

منظورش اینه که کامل بدیم 

واقعا باید کامل بدیم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره باید کامل بدید

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بله شغلشه

اينكه تعطيل شده به اون ربطى نداره

ايشون وقتشو گذاشته و اينكارو به ازاى اين مقدار پول قبول كرده اينكه شما نبوديد ببرتتون كه دليل نميشه پولشو نگيره

بعضى وقتا دوست داريد خودتونو بزنيد به اون راه ها

خواهر من تو امتحاناش دی ماه جمعا ۱۰ روز میره مدرسه بعد هزینه سرویسش ۶۰۰ بود ۳ روز امتحانش پنجشنبه هست

بعد گفته بود ۶۰۰ تومن کامل باید پرداخت کنی واسه شنبه تا چهارشنبه هست پنجشنبه ها هم هرروز ۳۰ تومن میشه ۷۰۰ تومن

واسه ۱۰ روز ۷۰۰ تومان :/ بابام گفت دستت دردنکنه نمیخاد خودم بچمو میبرم این ۱۰ روز

مگه ادم دیوونه هست پول زور بده

بله شغلشه اينكه تعطيل شده به اون ربطى نداره ايشون وقتشو گذاشته و اينكارو به ازاى اين مقدار پول قبو ...

به خاطر آلودگی هوا آموزش و پرورش تعطیل کرده 

خودم از قصد نزاشتم که بچه م نره مدرسه 

بله کامل باید بدید

بالاخره توافق کردین یا قراردادی دارین

اینکه تعطیل شده اون بنده خدا چیکار کنه تایمشو برای مدرسه گذاشته نمیتونه که کار دیگه ای انجام بده

مثل اینه که اگه یه روز مدرسه تعطیل شد حقوق معلمو ندن

یا بانک تعطیل شد حقوقشونو ندن

انصاف باید داشت

ببین من محل کارمو با آژانس دارم میرم، در ماهش نزدیک 600میشه، حالا شهرمون بچه هایی که با سرویس مینی بوس میرن نزدیک 300میدن، خب معلومه اون بنده خدا باید کامل بگیره

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن