2777
2789
عنوان

دوستان داستان فیلم سرزمین کهن چیه که هموطنای لر ازش دلخورن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3987 بازدید | 85 پست
از این جهت ظنم بر اینه که این اعتراضات از خارج از ایران هدایت میشه چون دیشب در مصاحبه ای که رادیو فردا با نوه سردار اسعد داشت ایشون ضمن محکوم کردن این سریال اعلام کرد تا پخش سریال متوقف نشه ما اعتراض رو ادامه میدیم
و امروز صبح از اخبار شنیدم که پخش سریال متوقف شده و هیاتی از طرف دکتر ضرغامی برای بررسی بازخوردهای سریال راهی استانهای بختیاری نشین شده
خوب الان این کجاش توهم توطئه بود؟!
خوبه من همون اول گفتم که دل خوشی از دعواهای قومیتی و توهین ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دریا بعید نیست
اما با شناختی که از مردم کشورم سراغ دارم بعید میدونم اونطوری که تو میگی باشه:))
هر چی که هست من فکر نمیکنم اعتراضها همه ش به خاطر سریال باشه. فکر کنم اعتراض بختیاری ها عمیق تر از این حرفها باشه و سریال صرفا یه جرقه برای شروع اعتراض ها ببوده
درسته مهرآفرین حتما عمیق تر بوده! و جدا از این عمقش محرک قویتر از سریال! مثل تبعیض هم دخیله. به نظر من این تمرکز گرایی یا تهران گرایی حکومت و تبعیض های ناشی از اون عاقبت کار دست خودش و ایران میده

نمیدونم چرا بقیه اقوام مثل ما بر طبل بیخیالی (بی عاری زشت است ) نمیزنن
رسما تو رسانه ملی هرچی آدم ساده و احمق و مسخره است شمالیه. ما شلوغش کردیم؟ نه ما شلوغش کردیم؟
اگه با لهجه و سادگی ما لبخند به لب کسی میاد باشه ما احمق سیمای عزیز!
عوامل حکومت انقدر برای فلان فیلم هالیوودی و فلان کاریکاتور مجله ناشناس یکی از کشورهای نمی دونم دماغه اسکاندیناوی و فلان دیالوگ یک فیلم درجه سه ویدئویی
جنجال و هیاهو به پا کردن و لشکر کشی راه انداختن
که مردم هم یاد گرفتن دیگه
منتها اینا فکر نمی کردن خودشون هم ممکنه یه روزی هدف همین فرهنگ سازی های غلطشون قرار بگیرن
به جای تساهل و تسامح به جای گذشت و آرامش به جای بالا بردن ظرفیت و جنبه
داد و بیداد و مشت گره کردن و مرگ بر گفتن و فحش دادن یاد مردم دادن
حالا چوبشو بخورن دیگه
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
رادیو فردا میگفت که با پیش رفتنه فیلم حالت برعکس پیدا میکنه و این خونواده محبوب میشن
هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
بابا طنز همینه دیگه مگه شاهگوش نیست چقدر نیرو انتظامی را گذاشته وسط تو این مملکت کسی جرات نمی کنه طن ...

مسخره کردن یه قوم شاید باعث خنده شما بشه ولی احساسات یه قومو جریحه دار میکنه شما خودتون اگه یه فیلم بسازن و داخلش به قومتون بی احترامی بشه بازم همینو میگید؟ میگید اشکال نداره مهم اینکه اقوام دیگه بخندنو لذت ببرن یا چرا قوم فک کن کل محل یکی از اعضای خانوادتو مسخره کنن ساکت میمونیو میگی مهم اینکه اونا از این کار لذت ببرنو شاد باشن؟

نه ما اینجوری نیستیم

نمیتونیم همچین چیزیو ببینیمو سکوت کنیم تازه این اولین بارشون نیست وداخل یه فیلم دیگه هم این اتفاق افتاده

با اینکه قوم ما تاجایی که توان داشته در طول تاریخ از کشور دفاع کرده

وکلی قهرمان تحویل این خاک داده یه نمونشم بانو بی بی مریم که اولین سردار زن بوده و کلی قهرمان دیگه

وقتی این قومو مسخره میکنن ینی دارن به اونا بی احترامی میکنن

حالا ما باید سکوت میکردیم؟

نه ما مثل شما نیستیمو نمیتونیم شاهد توهین به قومیتمون باشیم