2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه دوره جی سی خوردم ازهشتادوهشت رسیدم‌به هشتادالانم دارم پاپایااسلیم مصرف میکنم

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

اسلیم پلاس خوردم یه مدت داغون شدم..جوشای هورمونی دردناک میزدم. آب بدنم شدید کم شد. تیروئیدم بهم ریخت. عصبی و بی خواب شدم. بعدشم هرچی کم کردم برگشت چون فقط آب بدنمو کشیده بود. تو رو خدا ظلم نکن به بدنت. خیلی عوارض بدی دارن این قرصا..

اسلیم پلاس خوردم یه مدت داغون شدم..جوشای هورمونی دردناک میزدم. آب بدنم شدید کم شد. تیروئیدم بهم ریخت ...

خودم تیروئید بهم ریخته دارم با اینا عااالی ترذمیشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این نیز بگذرد....

چند میخری قرص پاپایا رو

هفتصدوپنجاه گرفتم یه قوطی سی تایی...تاالان که خیلی راضی ام جی سی هم عالی بود

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘
خودم تیروئید بهم ریخته دارم با اینا عااالی ترذمیشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نخور دختر😂. ضرر اضافه وزن خیلی کمتره از این قرصا..ببین دوست من جی سی میخورد یه شب کارش کشید به بیمارستان. فشارش شد ۶.خدا بهش رحم کرد

البته میدونم هر چی بگم فایده نداره😂😂خودم گذروندم این دوره رو. هر چی بقیه میگفتن نخور ضرر داره گوش ...

حالالاغرکردی؟برگشت داشت یانه؟

چند وقت باز شروع کردی میخوری

بعدیک ماه ازمصرف جی سی