2777
2789

در عرض سه ماه من از ۴۰ شدم ۴۴ کیلو 

بعد از ۴ ماه دیگه واقعا معدم باز شده بودو بزور غذا نمیخوردم 

صبحونه تا چند ماه فقط جیگرو گوشت و خواک میخوردم 

ناهارو شام هم اکثرا کباب یا ماکارامی 

گوشت خیلی چاق میکنه 

من گین اپ صورت خودم فقط صورتم چاق بشه ولی متاسفانه کل بدنم چاق شد الان ۲ ماهه رژیمم

منم بخدا ۵۳ کیلو بودم ۶۴کیلو شدم گین اپ بدبختم کرد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گین آپ اصل چجوری بود  شما تا چند وقت مصرفش کردی  چجوری مصرف کردید   واقعا چاقی بدون برگشت داره ؟؟؟؟؟؟

تورو خدا کمکم کنید

در حسرت تپل شدن🥺
من  ده روز گین اپ خوردم هیچ تاثیری نداشت. تو چحوری خوردی؟؟؟

یدونه ظهر یدونه شب

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

اره منم شدم ۶۷ الان ایهمه رژیم شدم ۶۴

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
برنامه غذایییت چجور بود کلا استعداد چاقی داشتی یا همیشه لاغر بودی ؟؟؟

نه اصلا استعداد نداشتم اشتهام باز شد زیاد غذا میخوردم

گین آپ اصل چجوری بود  شما تا چند وقت مصرفش کردی  چجوری مصرف کردید   واقعا چاقی بدون ب ...

یه قوطیه که توش پودره نیم ساعت قبل هروعده غذایی یه قاشق پودر و تو یه لیوان آب حل میکردم و میخوردم دو هفته استفاده کردم نتیجه شو دیدم دیگه استفاده نکردم یکی از دوستام با من استفاده کرد اونم خیلی تپل شد یه مدت که استفاده ش نکرد لاغریش برگشت ولی برا من برنگشت چاق شدم اصلا دوس ندارم وزنم ۶۴میگن خوش اندام شدی ولی خودم اندام باربی قبلمو دوس دارم بنظرمن استفاده ش نکن من کردم شکم آوردم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گین اپ صورت خودم فقط صورتم چاق بشه ولی متاسفانه کل بدنم چاق شد الان ۲ ماهه رژیمم

سلام گلم میشه بگی کجا این گیم اپ رو خریدی؟ آخه همه جا حرف از اصل و فیک میزنن آدم نمیدونه کدومش معتبر تره پیجی شماره ایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید ♥️🙏

سلام گلم میشه بگی کجا این گیم اپ رو خریدی؟ آخه همه جا حرف از اصل و فیک میزنن آدم نمیدونه کدومش معتبر ...

من از عطاری گرفتم