بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ده روز گین اپ خوردم هیچ تاثیری نداشت. تو چحوری خوردی؟؟؟
یدونه ظهر یدونه شب
خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
برنامه غذایییت چجور بود کلا استعداد چاقی داشتی یا همیشه لاغر بودی ؟؟؟
نه اصلا استعداد نداشتم اشتهام باز شد زیاد غذا میخوردم
گین آپ اصل چجوری بود شما تا چند وقت مصرفش کردی چجوری مصرف کردید واقعا چاقی بدون ب ...
یه قوطیه که توش پودره نیم ساعت قبل هروعده غذایی یه قاشق پودر و تو یه لیوان آب حل میکردم و میخوردم دو هفته استفاده کردم نتیجه شو دیدم دیگه استفاده نکردم یکی از دوستام با من استفاده کرد اونم خیلی تپل شد یه مدت که استفاده ش نکرد لاغریش برگشت ولی برا من برنگشت چاق شدم اصلا دوس ندارم وزنم ۶۴میگن خوش اندام شدی ولی خودم اندام باربی قبلمو دوس دارم بنظرمن استفاده ش نکن من کردم شکم آوردم
من گین اپ صورت خودم فقط صورتم چاق بشه ولی متاسفانه کل بدنم چاق شد الان ۲ ماهه رژیمم
سلام گلم میشه بگی کجا این گیم اپ رو خریدی؟ آخه همه جا حرف از اصل و فیک میزنن آدم نمیدونه کدومش معتبر تره پیجی شماره ایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید ♥️🙏
سلام گلم میشه بگی کجا این گیم اپ رو خریدی؟ آخه همه جا حرف از اصل و فیک میزنن آدم نمیدونه کدومش معتبر ...
من از عطاری گرفتم