2777
2789
عنوان

دوباره افسرده شدم میشه بیاین

1021 بازدید | 64 پست

سلام من پارسال افسردگی شدید گرفتم و روانپزشک رفتم بهم دو سه تا قرص داد که یکیش سرترالین بود و یکیش پروپرانول، بعد حدود ۶ ماه استفاده و حالم بهتر شده بود کم کم قطع کردم، حالا حدود ۳ ماهه خیلی حالم بد شده ،کم تحمل و عصبیم ، حوصله بچمو ندارم ،البته چندتا عامل هست ،اول اینکه دخترم برای مدرسه رفتن خیلی اذیت کرد و هنوزم داره اذیتاشو کم و بیش، بی پولی و اینکه باید جابجا بشیم خونمون، و خیلی چیزای دیگه متاسفانه ، من شخصیت زودرنجی دارم و حساس، آستانه تحملم پایین هست،  اینا از زندگی ۷ سال با مادرشوهر و و مجردیام و سختگیریای بیش از اندازه پدرم نشات میگیره،،، حالا مدتیه تصمیم گرفتم دارو بخورم، دلم نمیخواد دکتر برم باز امروز یک چهارم سرترالین با یک پروپرانول خوردم ، دوست دارم نظراتونو بخونم ،اصلا حالم خوب نیست 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دو تا نیم سرترالین میخورم و یدونه الپروزولام 😑

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

یک چهارم ک خیلی کمه

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
آقا هستم من قبلاً افسردگی داشتم بهترین کار اینه که اول برید پیش روانشناس و بعد اگه نیاز بود در کنا ...

شاید الان جواب بده روانشناس ، پارسال چند جلسه رفتم اما فورا ارجاع دادن روانپزشک چون بشدت افکار خودکشی داشتم

باید از کم شروع کنم بدنم عادت کنه تا بعد یکهفته دوتا بخورم در روز

علائمتو میگی

زندگی سخته خیلیا تااخرعمرشون دارو میخورن ۶ ماه کمه برا درمان افسردگی من دوسال دارو خوردم  الانم برای مشکلات دیگه ام دارو گرفتم خوب کاریش نمیشه کرد اعصاب ما ضعیفه بعدش من بیماری مزمن جسمی دارم رومخمه

من که از داروهای روانپزشکی متنفرم حال آدمو بدتر می کنه.طب سنتی رو امتحان کن مخصوصا داروی افتیمون

باید حتما برم ، 

مشکلت چیه عزیزم

افسردگی بعد از زایمان و مشکلات زندگی استرس و....