2777
2789
عنوان

به دانه

| مشاهده متن کامل بحث + 34935 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالا که زودتر خوب میشه

خدا کنه زودتر خوب بشه... کلاس اولیه دخترم... عاشق مدرسه و دوستاشه... این هفته مدرسه نرفت یکسره گریه کرد. خدا کنه تا شنبه خوب بشه بتونه بره مدرسه خوشحال بشه

من دانه های یدونه به رو جدا کردم توی یه نصف لیوان آب گرم ریختم درش رو گذاشتم.... الان ۲ ساعت شده . د ...

هر نیم ساعت با قاشق هم بزن بعد دوباره بزار بمونه که آبش غلیظ میشه بعد با صافی چای صافش کن و آبش رو بده بخوره 

البته خودم همون دونه ها رو دوباره با آب  میزارم و لعاب میده  

الان فصل شلغم هست ، شلغم رو پوست بگیر و با آب بزار تو قابلمه تا حسابی نرم بشه بعد آبش رو رده بخوره گلوش رو نرم میکنه 

البته خود شلغم هم میتونه بخوره ولی آبش خیلی موثر هست 

من برا بچه خودم از اونجایی که شلغم دوست نداره شلغم و چغندر رو با هم میزارم بعد آبش رو میدم بخوره اینجوری آبش خیلی خوشرنگ‌میشه و بچه ها دوست دارند 

الان فصل شلغم هست ، شلغم رو پوست بگیر و با آب بزار تو قابلمه تا حسابی نرم بشه بعد آبش رو رده بخوره گ ...

دخترم کدو دوست داره میخوره... ولی شلغم نه... شلغم و کدو رو له میکنم باهم بهش دادم امشب گفتم کدو ایندفعه رنگش کمرنگ بود... خورد چیزی راجع به مزه اش نگفت...

گفتین آب شلغم پخته رو بدم؟ فردا حتما آب پز میکنم بهش میدم 

مرسی عزیزم. بچه کوچیک خوبیش اینه که سرش زور داری میتونی مجبورش کنی بخوره.... مزه اش مهم نیست فقط درم ...

دوتا خرمالو رو چهار قاچ میکنی

میریزی تو یه ظرف دوتا لیوان اب هم میریزی میزاری رو‌گاز زیرشو روشن میکنی ک بجوشه بشه یه لیوان کلا،زیرشم ن کم نه زیاد باشه

بعد لهش میکنی با گوشتکوب از صافی ردش کن

بعد دوباره بزار یه جوش بخوره روی گاز

بعدم با عسل قاطی کن بده بهش بخوره

بازم چیزی اگه یادم اومد میگم بهت گلم

دوتا خرمالو رو چهار قاچ میکنی میریزی تو یه ظرف دوتا لیوان اب هم میریزی میزاری رو‌گاز زیرشو روشن میک ...

مممنونم عزیزم. محبت کردی... ولی این که تقریبا همون شیره خرمالو میشه تازه توش عسل هم داره نباید بدمزه باشه 

دخترم کدو دوست داره میخوره... ولی شلغم نه... شلغم و کدو رو له میکنم باهم بهش دادم امشب گفتم کدو ایند ...

ان شاالله هر چه زودتر خوب شه 

واقعا خود آدم مریض بشه و مرد خونه و بچه نه 

چون‌گرفتاریش ی طرف و اذیت شدن خودطون طرف دیگه آدم رو داغون میکنه 

مممنونم عزیزم. محبت کردی... ولی این که تقریبا همون شیره خرمالو میشه تازه توش عسل هم داره نباید بدمزه ...

قربانت

من دوس نداشتم البته خیلیم بد ادام😂

نمیدونم والا اینو خالم چند روز پیش گفت خیلی خوبه

دادین بهش؟

قربانت من دوس نداشتم البته خیلیم بد ادام😂 نمیدونم والا اینو خالم چند روز پیش گفت خیلی خوبه دادین ...

من اینو امتحان نکردم تا حالا... ولی دوست دارم فردا حتما درست کنم... انشاءالله حتما فایده داره و دعات میکنم

ان شاالله هر چه زودتر خوب شه  واقعا خود آدم مریض بشه و مرد خونه و بچه نه  چون‌گرفتاریش ی ...

انشاءالله...

آی گفتی مخصوصا بچه مریض میشه من از همه چیز میفتم... نه اشتها برام میمونم نه حوصله هیچ کاری.... فقط به بچه میرسم خودم رو فراموش میکنم تا خوب بشه