2777
2789
عنوان

حس میکن زن عموی همسرم حسودی میکنه

1038 بازدید | 15 پست

منو همسرم پارسال ازدواج کردیم بعد 1/5 سال نامزدی و بدون پشتوانه و با همت خودمون بود عروسیمون 

عموی همسرم با یه خانوم که فک میکنم ازدواج دومشه ازدواج کرد عروسیشونم دو هفته بعد ما بود در حد مهمونی خانوادگی بود 

من قبل ازدواجم 3 سال شاغل بودم و خیلی کارم سخت بود یه وقتا 16 ساعت سر کار بودم و یه وقتایی دو روز نور خورشید نمیدیدم

منتها نزدیک عروسی استعفا دادم و با پس اندازم و کمک بابام جهاز خریدم 

خلاصه این زن عموی همسرم هم شاغله دو سه ساله و وقتی دید من دیگه سر کار نمیرم همش تو جمع میگه( با اونکه هم ساعت کاریش کمه هم حقوقش عالبه) فلانی همش خونه ای؟ همش خوابی؟ یا بحث بچه میشه سریع هی میگه 

تو زودتر باید بیاری( منم بدم میاد)

اصلا باهاش صمیمی نمیشم چون از رفتاراش بدم میاد 

همش زندگیشو مقایسه میکنه و مشکلاتشو میگه منم اذمی نیستم که از زندگیم جلو کسی بگم ولی خب حس میکنم یه وقتایی همش میخواد دخالت کنه و منو از چش مادر همسرم بندازه( البته برام مهم نیست ولی این رفتاراش واقعا ازار دهندس)

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب جوابشو بده

ادم چی بگه خب من دوس ندازم بقیه بفهمن چقدر سختی کشیدم تو کار با ه حقوق نصف حقوق اون نمیتونم بگم 

اونم همش تو جمع و با خنده میگه ادم روش نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من و جاریمم هم زمان عقد کرده بودیم. هی چپ و راست میگفت کی عروسی میکنید پس? بعد از عروسی مونم همش میپرسید کی بچه میاری پس??? در حالیکه تا زمانی که من باردار شدم و دخترم 9 ماهش بود هنوز عقد بودخودش. ولی من هیچ وقت ازش نپرسیدم پس کی عروسی میکنید😞

انقدر بدم میاد از این دخالتا

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
خوبه جاری مادرشوهرته

والاع انگار جاری منه، چون هم سنیم این شکلیه فک کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جواب شو نده رااااحت

فک کن جلو مادر شوهر و برادر شوهرام و پدر شوهزم میگه همش خونه خوابی!! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فک کن جلو مادر شوهر و برادر شوهرام و پدر شوهزم میگه همش خونه خوابی!! 

بگو همش خوابم کارا خونمو شما میای انجام میدی ! کمو کسری گذاشتم شما جبران کردی ! ک ناراحتی برام 

هعی خدا بر داره اینجور ادمارو ک همش سر کلشون تو زندگی دیگران 😐اعصابم خورد شد 😐😂

همینجوریش یه شهر بام بَده...تو سمت من باش عذابم نده🍁
بگو همش خوابم کارا خونمو شما میای انجام میدی ! کمو کسری گذاشتم شما جبران کردی ! ک ناراحتی برام  ...

والاع هزار بار خواستم بگم من وقتی 5 صبح میرفتم 11شب بر میگشتم تو کدوم گوری بودی ولی هی گفتم ولش کن خانواده همسرم نفهمن کارم سخت بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والاع هزار بار خواستم بگم من وقتی 5 صبح میرفتم 11شب بر میگشتم تو کدوم گوری بودی ولی هی گفتم ولش کن خ ...

خیلی کار خوبی میکنی. هیچ وقت اینو به کسی نگو. من تجربه دارم به خانواده همسرم گفتم که مدرسه میرفتم فلان کار را انجام میدادم و ازش درامد داشتم .بعدا از کسی شنیدم که خواهر شوهرم از حسادتش که حالا ما بعد از چندین سال با سختی و تلاش به یه جایی رسیدیم پشت سرم گفته آره این همونه که خونه باباش نون نداشت بخوره و کار میکرد.