2777
2789
اره بگو چکارشون کنم نه بوی کپک نمیده 

همشو بنداز.کپک ریشه داره.ریشخ هاش تااخر میره.کل اون رب خرابه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
فقط روغن روشون کپک زده ینی قابل خوردن نیس؟؟یکی دوکیلک نیست که ۷ ۸ کیلوان تو ظرفای جداگونه همش همینجو ...

من شنیدم کلش آلوده میشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابه رویی رو رو بردارید و دور بریزید

اگه کل رب مثل حالت جوش زده باشه و انگار عین پفک شده توش خراب شده 

ولی اگه مزش فرق نکرده و حالتش

اون لایه رویی محاور هوا بوده ب همین جهته 

نمکشن احتمالا کمه 

مجدد یک تفش بدین یکمم نمک بزتید در حدی ک خوش نمو بشه ن اینکه شور 

بعدم خنک ک شد تو شیشه بریز هوای للیه هاشو کامل بگیر درشو کیپ کن

یک قابلمه مر اب خنک کن شیشه هارو تو قابلمه و توی اب بجین بزار بجوش بیاد قشنگ  و بعدم بزار خنک بشن سرشونم باز نکن دیگه

اینطوری ربت پلمپ میشه و  کپک نمیزنه 

اره بگو چکارشون کنم نه بوی کپک نمیده 

عزیز دوباره بزار اگر شله ی کم سفت تر بشه شیشه ها رو بشور تمیز و بزار توقابلمه آب بیاد کاملا روش بپوشونه بزار رو حرارت تا جوش بیاد شیشه هات ضد عفونی بشه و بزار خوووووب خشک بشن ،بعد وقتی رب رو شیشه کردی تا لب لب بریز اصلا خالی نمونه  روش نمک یا کمی روغن بریز و ی تیکه کیسه فریزر ببر بزار و دربش رو محکم محکم ببند و بعد با چسب پهن دورتا دور درب  شیشه رو چسب بزن ،چندسال تو کابینت هم میتونی نگه داری،البته اگر نکات پخت رو هم رعایت کرده باشی

ببخشید توی تاپیکتون میپرسم،مادرشوهرم واسمون ترشی درست کرده،قاشق داخلش مونده کپک سفید زده،حیف اون همه کلم نیست.چه کارشون کنم?

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
عزیز دوباره بزار اگر شله ی کم سفت تر بشه شیشه ها رو بشور تمیز و بزار توقابلمه آب بیاد کاملا روش بپوش ...

ممنون حالا همینکار میکنم یه مدتم استفاده نمیکنم ازشون اگه دوباره کپک زد دیگه میریزم بیرون

ببخشید توی تاپیکتون میپرسم،مادرشوهرم واسمون ترشی درست کرده،قاشق داخلش مونده کپک سفید زده،حیف اون همه ...

من نمیدونم عزیز امیدوارم بقیه بتونن راهنماییت کنن