2737
2739


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
2738


۴ تا تخم مرغ 

یک و نیم پیمانه آرد

پودر قند یا شکر(بهتره اسیباب کنی شکر رو)دویست گرم

آب جوش هشتاد گرم(یک سوم پیمونه)

روغن مایع:یه سوم پیمونه

بیکینگ پودر یه قاشق مرباخوری

وانیل یه چهارم قاشق چای خوری

اگه دوست داشتی نمک هم یک هشتم قاشق چای خوری بزن 

سفیده و زرده تخم مرغ رو از هم جدا میکنی،سفیده رو با نصف شکر اونقدر باهمزن برقی میزنی تا حجیم و کش دار بشه،بذار یخچال تو این فاصله زرده ها رو همراه با وانیل و مابقی شکر اونقدر بزن تا کرمی و حالت کش دار بشه،بعد به ترتیب روغن و آب جوش رو اضافه کن هم زنت روشن باشه که زرده نپزه به واسطه اب جوش،حالا هم‌زن برقی رو بذار کنار با هم زن دستی مواد خشکت رو که سه بار از الک رد کردی رو طی سه مرحله اضافه کن مرحله آخر رو سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کن و اروم اروم با هم زن دستی هم بزن، کم هم بزن که مثل من کیکت گنبدی نشه و پف کیکت نخوابه

راستی اگه دوست داشتی کیکت شکلاتی باشه،دو قاشق غذاخوری از آردت کم کن و به جاش پودر کاکائو اضافه کن

دمای فر هم بستگی به فرتون داره،من تو توستر پختم با دمای ۱۵۰ و زمان هم ۵۰ دقیقه فر رو هم ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید کیک رو هم بعد اتمام پخت زود از فر خارج نکنید

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز