2777
2789

صد سال تنهایی

سمفونی مردگان

کتابای هری پاتر🤣

از سه ژانر کاملا متفاوت گفتم😂

🌙eccedentesiast                                                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملت عشق پیش از تو بعد از تو  هنوز هم من میوه خارجی دختری ک رهایش کردی

نظرت درباره جوجو مویز چیه؟

من این سه گانه لوییزا کلارک رو خونده بودم خیلی زیاد ازش خوشم اومده بود بعدش رفتم سراغ کتاب یک به علاوه یک دیدم چه قدرررررر داستانش آبکی و لوس و نوجوانانه ست کلا ازش قطع امید کردم سراغ کتابای دیگش نرفتم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه گفتی من کیم

تقاص

بنبست عاشقی

باسقوط دست هایه ما

هیچ وقت دیر نیست

چیزاهایی هم هست

استوره

گناه کار 

قزل تل

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

رمانای م مودب پور یاسمین پریچهر... گندم رکسانا یلدا  شیریدن پس کوچه ها سکوت...و حکم عشق واژه مکرر عشق ...مسلخ عشق تاوان عشق غارتگران دریا درهمسایگی گودزیلا اگه گفتی من کیم  بغض ترانه ات شوم...اشرافی شیطون بلا.. شب سراب با مداد خمار غزل مولود سیاوش.‌‌.. هنگامه... درمیان تاریکی یک ودو فعلا اینا یادمن😂😂خوب بودن

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

در همسایگی گودزیلا هم خیلی قشنگه 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
نظرت درباره جوجو مویز چیه؟ من این سه گانه لوییزا کلارک رو خونده بودم خیلی زیاد ازش خوشم اومده بود ب ...

من دوست دارم قلمشو اون کتاب هم خوندم کمی سطحش پایینه

میوه خارجی و دختری ک رهایش کردی فوق العاده هستن

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
کلیدر  برباد رفته  غرور و تعصب  هنگامیکه نیچه گریست

میگم کتاب هنگام نیچه گریست  خیلی شنیدم اسمشو ولی نخوندم درباره چیه؟

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
من دوست دارم قلمشو اون کتاب هم خوندم کمی سطحش پایینه میوه خارجی و دختری ک رهایش کردی فوق العاده هست ...

آها

تعریف دختری که رهایش کردی رو زیاد شنیدم ولی دیدم کامنت های مثبت و منفیش تقریبا یکسانه واسه همین همیشه دودل بودم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻