2737
2734

دوستان یه بار  خواهر شوهرم یه چیز کیک درست کرده بود واقعا عالی شده بود خواهر شوهرم دوره شیرینی پزی رفته بعد من یه بار درست کردم بد نشد ولی بازم  مزش اونجوری که خواهر شوهرم درست کرده بود نشد با اینکه تموم دستورش رو انجام دادم بیسکویت پتی بور خرد کردم و کره رو هم روی اجاق گذاشتم تا ذوب بشه ریختم روش و فقط پودر ژلاتین نداشتم به جاش پودر ژله معمولی ریختم بقیه مواد و پودر قند و وانیل و پنیر خامه ای و.... روهم داخلش ریختم ولی بازم اونجوری که میخواستم نشد احیانا به جز اینا مواد دیگه ای هم لازم داره یا تو نحوه پختش کرد نکته ریزی داره؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
2738

من عاشق چیز کیکم

من با بیسکوییت مادر درست میکنم خیلی خوشمزه تر از پتی‌بور میشه

پنیر ماسکارپونه و خامه و پودر قند و ژلاتین برا لایه پنیری 

گاهی وقتا هم ژله الوورا بجای ژلاتین میریزم

برا لایه اخرم ی ژله با طعم دلخواه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
 عزیزم پنیرماسکار پونه کجا ها دارن؟ 

دیجی کالا یا فروشگاههای زنجیره ای 

من از سوپر مارکتم گرفتم

چیز کمیابی نیست ک پیدا نشه

پنیر خامه ای معمولی طعمش فرق داره ولی این بی نمک هست و طعم کیک خوب میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
پنیر ماسکارپونه خوشمزه تر از پنیر خامه ای میشه؟

اره خیلی بنظرم فرق میکنه

من با پنیر ویلی درست کردم خیلی جالب نشده بود

چون ماسکارپونه بی نمک هست بهتره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز