همین دستور کیک رو که تو اینترنت هس اجرا کن مایع کیک رو بریز تو قابلمه زیرگازوتا جا داره کم کن و شعله پخش کن هم بذار
برای درش هم اول دمکنی بذار بعد در قابلمه رو
۴۵ دقیقه اصلا درشو باز نکن بعد ۴۵ دقیقه با یه خلال دندون یا چنگال تست کن ببین پخته یا نه ( اگه مواد بچسبه یعنی نپخته) اگه نپخته بود بذار یه ربع دیگه بمونه و بعد دوباره تستش کن
هروقت کیکت پخت و به خلال دندون نچسبید زیرشو خاموش کن بعد سریع کیکو برش بده و روش سس شکلاتی که درست کردی رو بریز ( کیک و سس داغ باشن)