2777
2789
عنوان

من یه طلسم وحشتناک نوشتم😭😭😭

66854 بازدید | 62 پست

خیلی پشیمونم من یکیو خیلی دوست داشتم اون انگار ازم فاصله گرفته بود 

یه طلسم یهودی بود که باید با خون پریودی نوشته میشد بعد میسوزوندی 

من نمی‌دونم واقعا اون موقع چه مرگم بود که انجامش دادم سر خنده و شوخی چجوری واقعا نترسیدم 

الان که فکر میکنم تمام بدنم میلزه از ترس که با قلم و خون چجوری ستاره های شش پر و اسامی شیطان رو مینوشتم

کلی آداب داشت انجام دادم 

حالا بعد اینکار نه تنها طرف برنگشت و ازم به شدت متنفر شد یعنی منو میدید فرار میکرد 

الان حس میکنم سنگینی شدید و نحسی دارم حس میکنم وقتی به وسیله حتی دست میزنم نحسی پیدا می‌کنه 

برای باطل شدنش تلاش کردم کلی سوره و قرآن فایده نداره بدتر شدم 

اگه کسی رو توی قم میشناسید برای باطل شدن طلسم توروخدا دریغ نکنید😔میدونم اشتباه کردم

خون پریود؟!😂

فرزندم:                                                                  تو هرگز زاده نخواهی شد!                                         و این تنها چیزی است که بعد ها میتوانی                به خاطرش به من افتخار کنی...

اگر واقعیه این ک میگی،کار خیلی اشتباهی کردی.طلسم‌های یهودی با نجاست انجام میشه.مث خون سگ.🤦🏻‍♀️چقدرررررر تو .....چندسالت بوده

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوق  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

داشتم سیب میخوردم حالم بد شد🤮

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

😬😬😬😬😬😬

یک روز که حالت خوب نیست توی مترو پای دختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیری برای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضر می شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تا آخرش را می خوری آنقدر که تا چند ساعت بعد حالت تهوع داشته باشی یک روز که حالت خوب نیست یک روز که حالت خوب نیست توی مترو کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا " پیدا می کنید تازهمی فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس!🖤🪶🌙
خون پریود؟!😂

چون نجس هس خوب عمل میکنه.مدل طلسم های قوی اینجوریه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.