🚶♀️تو شدی صلحمو جنگ و ستیز من...عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما من ایوب زمانم:)...ط بهم دادی آرامشو حالا ک دل من باهاته شکر؛]ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐
شانس نام مستعار خداست. آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد😍😍😍😍 خدایا خیلی خوبی روزی خواهد رسید ، که درد و رنجت ، به قدرتت تبدیل خواهد شد 💪🙃💫 به مردم رؤیا هات رو نگو ، نشونشون بده 🤗😘🥳 یه دختری که داره سعی می کنه قوی بشه ... خیلی قوی ... اونقدر محکم بشه که فقط به خودش تکیه کنه ، اگه راهکاری بلد بودی بهش کمک کن 😉😘🤗 از امروز فقط کسانی رو کنارم نگه میدارم که بهم حس خوب بدن ، پس اگر جایی کنارم نداشتی و بهت اهمیت نمیدادم ، محترمانه خودت بکش کنار !!!
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
جهنم خالیست ؛ شیاطین اینجا هستند .☞ ̄ᴥ ̄☞ جنگـل در حال نابودی بود ولی درختـان هنوز به تـبر رأی میدادند ؛ چون تـبر آنها را قانع کرده بود که چـون دسته اش از جنس چوب است پس از خود آنهاست... خواستم مثل آسمان باشم ، مُنجی شهر نیمه جان باشم! با همین دست خالی و سَردم :))