پاناکوتا وانیلی
۱- دو پیمانه شیر +۱۰۰گرم شکر روی حرارت گرم کردم که فقط شکر حل شه و گذاشتم خنک شد ۲-صدگرم خامه قنادی رو بن ماری کردم و گذاشتم یکم خنک شه
۳-یک چهارم ق چ وانیل رو به ۱ و ۲ اضافه کردم
۲ ق غ ژلاتین رو با یک چهارم اب سرد مخلوط کرده و روی بخار اب بن ماری کردم و در اخر به مخلوط ۱ و ۲ و ۳
اضافه کردم و ریختم تو قالبی که از قبل چرب شده بود و گذاشتم یخچال تا ببنده.
🌺🌺🌺🌺🌺
برای پاناکوتا شکلاتی با همین دستور وانیلی هست فقط دو ق غ پودر کاکایو و صد گرم شکلات بن ماری اضافه کنید.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
برای پاناکوتا زعفرونی هم
با رسپی وانیلی برین و زعفرو ن بزنید
🌺🌺🌺🌺🌺
برای پاناکوتا انبه و آلبالو هم من سلیقه ای عمل کردم
۳۰۰ گرم انبه پوره شده به رسپی وانیلی اضافه کردم.
۳۰۰ گرم آلبالو هسته گرفته و پوره شده به رسپی وانیلی اضافه کردم.
اینم پاناکوتا با طعم های مختلف خدمت شما. ☺️☺️