2454
2445
عنوان

خواستگارم گفت حیف خیلی خوشگله ولی گدا گشنه ان😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4967 بازدید | 139 پست
من فکر کردم گل همینطوری گرفت ولی قشنگ برد خسیس بود اما توهینش ناراحتم کرد 🥺

غصه نخور 

اون آقا با رفتار  نسنجیدش، عدم شعور و‌شخصیت خودش رو نشون داد 

در واقع به خودش توهین کرد. 

خوشحال باش که رفت 

لیاقت نداشت

being selective about who gets your energy is self care 

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
بهش فکر نکن عقل و شعور نداشت  عکس میزاری یا برم بخوابم ؟

برو بخاب صبح شد والا...منم کرم دارم اگه نه الان خاب هفتا پادشاهم دیده بودم 

بین این همه کهجان آدم را به لب میرساند نام عزرائیل بد در رفته...

عزیزم متاسفانه بعضی ها عقل شون به چشم شون هست که اینا چه آدم پولدار چه متوسط چه ضعیف فرقی براشون نداره کلا بی مغزم...پس غصه ی الکی نخور...

وقتی میخاید خواستگار راه بدید وضع مالی شو بپرسید و اگه با شما متفاوت بود حتما بگید پس ممکنه ما از نظر مالی به هم نخوریم چون فعلا خیلی از نظر مالی اوکی نیستیم...اونوقت اگه طرف واقعا بخوادت اصلا براش مهم نیست و میاد ...ولی اگه پول براش مهم باشه بهتره بره

2441

والا اینی ک تو گفتی اونا گدا گشته تر بودن 

ادم تازه ب دوران رسیده اینجوری می گه وگرنه کسی ک چشم و دلش سیره و اصیله هیچ وقت این حرفا از ذهنش رد نمی شه چ برسه ب زبون بیاره

راستش باورم نشد حس می کنم تاپیک سرکاریه 

عکس گذا منو لایک کنید

حخخخخخ نمیذاره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

به خدا ازدواج اصلا به این حرفا نیست...

فقط از خود خدا بخواه رابطه ات رو باهاش خوب کن ..نمازت رو سروقت بخون...ببین چه جوری همه چی زندگیت رو درست میکنه..

یه چیز دیگه که خیلی مهمه تو زندگیت سعی کن گناه هم نکنی ...چون گناه درهای رحمت خدا رو به روی آدم میبنده

اره پسر برد بهم گفت میشه گل بدی ببرم پس بدم خیلی پولش شده بوده🥺

عزیزم اسکل خودتی 

برو بخواب تاپیک چرت و پرتم نذار باز آخر هفته شد مدرسه ها تعطیل شد

خجالت نمی کشید دروغ می بافید؟

اسی حالش خوش نیس یا کلا کیف میکنه دروغ بگه تا ترحم بقیه رو نسبت ب خودش و پدرو مادرش بخره واقعا این نهایت بی شخصیتیه ی انسانه ک برا ادمای ارزشمند زندگیش مثل پدر و مادر تا این حد پایین ارزش بزاره ک با دروغاش ترحم بقیه رو نسبت ب خودشو خانوادش بخاد .بعضی تایپیکای نی نی سایت فقط جای تاسف داره

واقعا واسم عجیبِ این پربازدید شدن تو نی نی سایت چی داره ک راضی ب هر خِفتی تن بدی و حتی خودت و تحقیر کنی ...آخه این چه تاپیکِ مسخره و دروغیه زدی استارتر؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀
2451