2454
2396

هفته پیش که مهمون داشتن عکس چیزایی که درست کرده بودما گذاشتم انقد حرفای منفی زدین پشیمون شدم اگه شماتتم نمیکنین واسه مهمونی فردارو بذارم☹

بذار راحت باش

مـاهـیِ  ابـهـای سـطـحـی نـبـاش                         خودمو بخاطر کسایی ک ازم متنفرن از چشم کسایی که قراره دوسم داشته باشن مخفی نمیکنم                                                                        https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

پاسه فردا رو الان آماده کرده‌....

قبلی هارم بزار

طرز رفتارت...! مثل برچسب قیمته نشون میده چقدر ارزش داری.😁 پس رفیق خودتو کنترل کن. .میشه ازت خواهش کنم،خواهری کنی برام 🖤 ۹ 🖤تا سوره کوثربرام میخونی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟به نیت رهایی ازشر همسایه مردم آزار🤮🖤خدا خیرت بده،خسته شدم دیگه🍃🚶 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾ خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)                                                  لطفا به امضام توجه کن🍃 خیلی تو زندگی سختی کشیدم در واقع فقط دنبال آرامش بودم اما زندگی بهم سخت گرفت ولی هنوز امیدوارم که موفق بشم🦋🍃❤️                                  به راحتی از کنار امضام رد نشو قشنگم🌼🤗اعصابم خیلی ضعیف شده،تپش قلب گرفتم😔 خوندی لا یک کن😍🥺
2417

هروقت زایید منو لایک کنید

عمیقا دلم پر میزند برای زمانی که از مدرسه می امدم و از سرما به گرمای بخاری پناه میبردم؛ بوی عطر ناهاری که قابلمه داغش روی بخاری بمن چشمک میزد را هنوز میتوانم حس کنم! دلم برای تمام وقت هایی که مشق هایم را جلوی تلوزیون ۱۴ اینچ که عمو پورنگ و امیر محمد را نشان میداد مینوشتم تنگ شده! هنوز شعر هایی که باهم میخواندند را حفظم.. برای تمام کارتون های زمان کودکی برای خرس های مهربان برای پتی پستچی برای هایدی برای.. اگر میدانستم بزرگ شدن سراسر رنج است برای  زودتر تمام شدن دوران کودکی ام لحظه شماری نمیکردم؛ من دلم برای ظهر های تابستان که صدای لی لی بازی کردن و هفت سنگمان کل کوچه را پر میکرد تنگ شده؛ برای خانه مادربزرگ برای فرش های گلی  برای مهمانی های ساده و پر مهر فامیل و برای تمام صفای و لذت هایی که دیگر نیست...دلم برای قدیم تر ها تنگ شده و هراسم از این است که مبادا روزی دلم برای این روزهایم تنگ شود💔
2451