2454
2553
عنوان

مهربونا بیاین نظر بدین این لباسا باهم قشنگن برای تولد دوستم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 140 پست
😂😂سر صبحی دعوا داری؟ نوشته جمله گستاخانه😂😂😂😂😂آی دلم 

با هرکی که چرت و پرت بگه(البته بلاااانسبت شما)

بله دعوا دارم 

اصولا در زمینه چرت و پرت بافی دیگران یکمی رک جواب میدم

بچه‌ها عکس‌های تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه

من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti

برای خرید و دیدن محصولاتشون اینجا کلیک کنید

اول صبی با مردم دعوا داریا

وا من ؟؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
2571
اره چرا حذفش کردی اخه 😭

اسی البته تاپیک خودته ها 😉😜😜😜😜

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
ن ببخشید استارتر اعصاب نداره

😄😄😄 فک کردم با من هستی 

گفتم کجا دعبا دارم 😄

2456
واااای همااااتوعم ک هستیییی  چطوریییی  بابا همش ارسال ناموفق میزنه  حالا یکی از بچ ...

من بودم 😜😜😜😜

2568

نه

اینا برای هیکلای باریک ترکه ای مناسبه

اون مدل شومیز بالاتنه رو دوبرابر نشون میده

کوتاهیشم شکم و پهلو رو بیشتر به چشم میاره

مدل دامنشم خیلی چاق نشون میده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شما گلی 😁💖

😅😅🙆🙆❤❤❤😍

با هرکی که چرت و پرت بگه(البته بلاااانسبت شما) بله دعوا دارم  اصولا در زمینه چرت و پرت بافی د ...

از اونایی ک از کاه کوه میسازن؟

الفرارر🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

هرچی تو میگی درست میگی !حق با توعه!🤭🤭🤭🤭

ریپلای نزن دیگع میگم که شما درست میگی 

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️