❤️ مامان بهار و بهراد ❤️ بهار دختر بهار ❤️ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱من قهرمان زندگی بچه هام هستم 😍 درخواست دوستی از طرف آقایون، افراد ناشناس و تازه وارد قبول نمیکنم✌️آنکه بمن وفا نکرد مرهم تو نمیشود 👀
❤️ مامان بهار و بهراد ❤️ بهار دختر بهار ❤️ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱من قهرمان زندگی بچه هام هستم 😍 درخواست دوستی از طرف آقایون، افراد ناشناس و تازه وارد قبول نمیکنم✌️آنکه بمن وفا نکرد مرهم تو نمیشود 👀
من یبار موقع ازدواج از دادم و هنوزم نمی دونم گروه خونیم چیه ولی فکر کنم AB باشم . مثبت منفی هم نمی دونم تازه فقط حدسمه😂
فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در زندگی زخم هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد.اين دردها را نمي شود به كسي اظهار كرد چون عموما عادت دارند كه اين دردهاي باورنكردني را جزو اتفاقات و پيش امدهاي نادر و عجيب بشمارند و اگر كسي بگويد يا بنويسد مردم بر سبيل عقايد جاري و عقايد خودشان سعي مي كنند ان را با لبخند شكاك و تمسخراميز تلقي كنند.زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده و تنها داروی آن فراموشی بتوسط شراب و خواب مصنوعی بوسیله افیون و مواد مخدره است - ولی افسوس که تاثیر اینگونه داروها موقتی است و بجای تسکین پس از مدتی بر شدت درد میافزاید - آیا روزی به اسرار این اتفاقات ماوراءِ طبیعی، این انعکاس سایه روح که در حالت اغما و برزخ بین خواب و بیداری جلوه میکند کسی پی خواهد برد؟#صادق_هدایت_بوف_کور