از هرچیزی ک دوس داشتین بپرسین بعد بهم بگید درست گفتم یا همونجور ک گفتم شد ، ممنون
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
بعضی وقت ها بجای جر و بحث فقط یه طرف مقابل نگاه میکنم و تعجب میکنم این حجم وسیع از بی عقلی و نفهمی چطور تو ی کله به این کوچیکی جا شده!" ARMYدر عمل عاشق و درحرف عاقل..
کاربری دست سه نفر ...متاهل ودونفرمجرد ....وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن کمی برای خودت شخصیت قائل باش ..ووقتی جواب نمیدم فک نکن بلد نیستم جوابت بدم یا ترسیدم خخخ نوووچ درحدم نیستی وآدمیم وقتمو برای خزعبلات نمیزارم ....
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عروسکدوزم، لطفا پیج gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنیدونمونه عروسکام همراه باقیمت رو تو پیجم ببینید😍😍😍 میتونید تو تاپیکای قبلیم هم ببینیدکلاس خاصی نرفتم واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،