2454
2445

از هرچیزی ک دوس داشتین بپرسین بعد بهم بگید درست گفتم یا همونجور ک گفتم شد ، ممنون 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

ازدواجم نزدیکه یا دور؟گمشدم پیدا میشه؟

کاربری دست سه نفر ...متاهل ودونفرمجرد ....وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن کمی برای خودت شخصیت قائل باش ..ووقتی جواب نمیدم فک نکن بلد نیستم جوابت بدم یا ترسیدم خخخ نوووچ درحدم نیستی وآدمیم وقتمو برای خزعبلات نمیزارم ....
2417

پیرهن تن من چه رنگیه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

من کی باردار میشم پس🥲

عروسکدوزم،  لطفا پیج gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنیدونمونه عروسکام همراه باقیمت رو تو پیجم ببینید😍😍😍  میتونید تو تاپیکای قبلیم هم ببینیدکلاس خاصی نرفتم واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
2451