2454
2445
عنوان

لاغری تا عید ۱۴۰۲ 💪🏼 ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 341098 بازدید | 49824 پست
@sayehe_mah     سلام سایه جونم گزارش امروزخدمتت کالری مجاز پر شدفعالیت نیم ساعت کاردیو نی ...

سلام عزیزه دلم👏👏👏😊😊عالی بودی عشقم ولی حتما اب مصرفیت رو بالا ببر😘😘😘👏👏👏👏

🧡🧡سرگروه نارنجی🧡🧡تاپیک جامع توضیحات🧡چالش عید🧡رژیم پروتئین🧡شروع رژیم از 1401/10/12🧡وزن اولیه👈۷۷🧡🧡🧡وزن فعلی👈۶۳🧡🧡🧡وزن هدف👈۶۰
گزارش امروز فست ۵۰۰ تایی 🧡 نان تافتون و پنیر و چای صبحانه🧡 نهار اسفناج پخته بدون روغن و نمک🧡 ش ...

ای جونم افرین😊😊لذت بردم عشقم عالی بودی 😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕

🧡🧡سرگروه نارنجی🧡🧡تاپیک جامع توضیحات🧡چالش عید🧡رژیم پروتئین🧡شروع رژیم از 1401/10/12🧡وزن اولیه👈۷۷🧡🧡🧡وزن فعلی👈۶۳🧡🧡🧡وزن هدف👈۶۰
سلام گزارش فست  ص: عسل وچای  میان وعده :مویز و هویج  ناهار:تخم مرغ آبپز+نان جو ‌+س ...

عالی نوش جونت قشنگم♥️♥️♥️♥️

💜ســرگــروه بـنـفـش💜👈🏻تـــوضــیــحات رژیــم👉🏻 🍗🍖🥚🍳رژیــم پــروتئين🍌🍎🍏🍋چــالــش عـــید🎊🎉وزن اولیه89😭😭 وزن هــدفـ60😍💪🏻🏋🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸🏻‍♀️⛹🏻‍♀️ وزن الان 82😥😖😰        👌🏻من نمی دونم چطور قراره موفق بشم، چیزی که می دونم اینه که به هیچ وجه قرار نیست بازنده باشم💪🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دلبرای خودم عروس نازمون @sefid_barfim     روزای فست ترجیح میدم روزه بگیرم راحتتره ...

عالی بودی عزیزم

نوش جانت

روزتم قبول التماس دعا❤️❤️♥️♥️♥️💋💋💋🤩🤩🤩😍😍

💜ســرگــروه بـنـفـش💜👈🏻تـــوضــیــحات رژیــم👉🏻 🍗🍖🥚🍳رژیــم پــروتئين🍌🍎🍏🍋چــالــش عـــید🎊🎉وزن اولیه89😭😭 وزن هــدفـ60😍💪🏻🏋🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸🏻‍♀️⛹🏻‍♀️ وزن الان 82😥😖😰        👌🏻من نمی دونم چطور قراره موفق بشم، چیزی که می دونم اینه که به هیچ وجه قرار نیست بازنده باشم💪🏻😍
راست ميگي؟ تخم مرغ رسمي خوبه ؟ بعد موهام رنگ حنا نميگيره ؟ يا حنا بي رنگ داريم بگيرم؟

بله گلم😊😊😊نه عزیزم رنگ نمیگیره اگه بومی باشه دیگه معرکه میشه ولی نبود دیگه چاره ای نیست زرده ماشینی استفاده کن

2442
عالی بودی عزیزم نوش جانت روزتم قبول التماس دعا❤️❤️♥️♥️♥️💋💋💋🤩🤩🤩😍😍

مرسی نگار قشنگم😍😍😍😍

گروه سبز🟢❇️✅،قد:۱۵۵ وزن اولیه(۱۰ آبان»۶۶,۱۵)🧡🧡 (۲۰ آذر»۶۳.۵)(۲۷ آذر»۶۲.۸)(۳دی»۶۲.۷)💙💙(۱۱ دی» ۶۱.۵)(۱۸ دی»۶۱.۱)(۲۵ دی »»۶۰ )(۲ بهمن59.75)(۱۶ بهمن ۵۹.۲۵)(۲۳ بهمن 58)(14 اسفند ۵۷.۱۰)(۲۸اسفند۵۵.۷۰)💚💚»»وزن هدف:۵۲😍😍😍🍃🥳🥳
فست امروزم ص يه ق غ كنجد يك ق غ شيره  ١٠٣ كالري ن ٠  ش ١٣٠ گ سينه مرغ پخته و نان بربري ...

😍😍😍ای جونم تولدش مبارک باشه😘😘نه دیگه حلالت باشه اون کیک حق نبوده کیک تولد پسرت رو نخوری😊😊😊

@sayehe_mah    

عالیه عشقه من😊😊انشاا.. که فردا ذوقت رو روی ترازو ببینم فقط من کم طاقتما زود اطلاع بده😘😘😘😘🧡🧡🧡

😍😍😍ای جونم تولدش مبارک باشه😘😘نه دیگه حلالت باشه اون کیک حق نبوده کیک تولد پسرت رو نخوری😊😊😊

قربونت برم ممنونم

😘

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺
سلام گزارش فست  ص: عسل وچای  میان وعده :مویز و هویج  ناهار:تخم مرغ آبپز+نان جو ‌+س ...

سلام عزیزم خسته نباشی😊حالا چرا فست رو روی همون ۵۰۰نبستی؟

2441
سلام عزیزه دلم👏👏👏😊😊عالی بودی عشقم ولی حتما اب مصرفیت رو بالا ببر😘😘😘👏👏👏👏

سلام عزیزم خوبین .منم میخواستم عضو شم

{مصمم برای لاغری}وزن شروع:۶۹ در اذر ۱۴۰۱…هدف اول۶۵✔️/هدف دوم۵۸⚪️/هدف سوم ۵۲⚪️
هنوز هیچی نخوردم یعنی وقت نکردم بخدا😢اصلا هم گرسنه نیستم ولی حتما سینه گریل میکنم میخورم

😊😊🧡🧡🧡🧡🧡

بله گلم😊😊😊نه عزیزم رنگ نمیگیره اگه بومی باشه دیگه معرکه میشه ولی نبود دیگه چاره ای نیست زرده ماشی ...

دستت درد نكنه امتحان ميكنم 🙏🏻

گروه نارنجي , وزن اوليه الان ١٥ آذر ٩٨👈هدف اول ٩٣✅👈هدف دوم ٨٧👈هدف سوم٨٣👈عيد١٤٠٢ بشم ٨٠🥺
مرسی گلی خوبم فدات شاممو ۷ خوردم دیگه تا فردا هیچی نخورم ببینم وزنم چجوریه انشاالله که کاهش داشته با ...

در کل گفتم عشقم اخه یه سری از بچه ها چند روزه خبری ازشون نیست یکی از دوستامونم که امروز تگ کردم گفت فعلا بیخیال رژیم شده😮‍💨😮‍💨😮‍💨😊😊😊انشاا.. که فردا شاهد کاهش وزنت باشم 😘😘😘

سلام عزیزم خوبین .منم میخواستم عضو شم

سلام عزیزم خوش اومدی😊😊😊امضام رو باز کن و تاپیک جامع توضیحات رو کامل بخون و بر اساس وزنت گروهت رو انتخاب کن بعد تگم کن تا راهنماییت کنم عزیزم😘😘

دستت درد نكنه امتحان ميكنم 🙏🏻

😊😊😊قابلی نداشت عزیزم

بهت میدم کاکتوس نکن تو بدنم🤣بریم خصوصی

خوشبخت بشی گل خوشکلم💋💋💋

هزارماشالله بهتون🧿🧿🧿

♥سرگروه قرمز♥🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
2453