2777
2789
عنوان

کیا پرستار کودک دارن؟

2607 بازدید | 28 پست

من اگهی زدم و فقط تونستم دونفرو انتخاب کنم از بین چند نفر

یک نفر ۴۰سالشه پرستار بچه های دو تا پزشک شهرمون بوده ولی گفت دستم مشکل داره نمیتونم کارهای خونه رو انجام بدم (من فقط گفتم خونه رو باید تمیز تحویلم بدین جارو و .... نمیخوام)

نفر دوم ۵۲ سالشه کمک پرستار بیمارستان هم هست و‌مشکلی هم با کار خونه نداشت

چیو در اولویت قرار بدم؟

به نظرم دومی بهتره که خونه رو هم تمیز کنه 

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بقیه موارد چی ؟ متاهل هستن هر دو ؟ بچه دارن خودشون ، و مهم ترین مساله اینکه ببینی فرزند خودت با کدوم حس بهتری داره ؟ 

من چند سال پیش،پرستار گرفتم ، پرستار دومی،که اومد کلا همون روز اول موند ، دخترم هم رفت بغلش .... زود با هم اخت شدن 

بچه چند وقتشه 

اگه بازی میخواد اولی رو بگیر چون حوصله و برخورد با بچه مهم تر از کار خونه اس 

اگه بازی خاصی نمیخواد دومی رو بگیر که کارای خونه رو هم بکنه

راستی بهشون بگو با احترام اما بخاطر بچه خودم دوربین گذاشتم ان شالله مشکلی پیش نیاد 

اون که ۵۲ سالشه سرحال هست؟ قبلا کجا کار میکرده؟

من فقط تلفنی صحبت کردم فردا قرار کذاشتم باهاشون

پرستار بچه و بیمارستان بوده از اول

سرحال به نظر میرسید

یه چیزی ذهنمو درگیر کرده! کلا شیفت شبه گفتم چطور میخوتی پیش پسر من بمونی با وجود بیخوابی؟!گفت شب سه ساعت میخوابیم محل کار، چندساله دیگه عادت کردم

اينجوري نگير. پرستار كسي رو بگير كه بهت معرفي كرده باشند. خونه رر دوربين بزار

دوربین داریم

بدون تحقیق هم نمیگیم بیاد ، الان میخوام مراحل اولیه رو رد کنم بعد برم محل کارشون

سه سالشه قرار شد ماهیانه بهشون پول بدم ولی به توافق نرسیدیم هنوز 

من خیلی حساسم چند نفر اومدن گفتن من خونه رو دوربین میزارم بهشون برخورد نیومدن 

و خـــدایی  که به شدّت کافیست🌱
بقیه موارد چی ؟ متاهل هستن هر دو ؟ بچه دارن خودشون ، و مهم ترین مساله اینکه ببینی فرزند خودت با کدوم ...

پس پسرمم باید حضور داشته باشه

هر دونفر همسرشون فوت شده و بچه هاشون بزرگن