2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست
میشه خصوصی رو قبول کنید ...ی چیز بهتون بگم درباره ی حس اینکه توسط  انرژی منفی احاطه شدم و از دس ...

درخدمتم عزیزم

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
لطف میکنی منو  لایک کنی هرروز بیام تاپیکت  عالی بود تا الان  و اینکه بچه ها باید با ...

چطوری پاک سازی کنیم ؟من مثلا کلی انرژی دارم الم خوبه یهو یچی میبینم یا یه حرفی می‌شنوم انگار غم عالم رو سرم خراب شده و فکر و تفکرات منفی میاد سمتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح همگی بخیرو خوشی🤝🌱

من برگشتم🤩همگی بگید خوشومدی خوشومدی🙂🤪

ی مدت بخاطر حال نامساعدی ک داشتم نتوستم براتون مطلبی بزارم و درموردشون مفید بحث کنیم اما حالا درخدمتم😉💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
چطوری پاک سازی کنیم ؟من مثلا کلی انرژی دارم الم خوبه یهو یچی میبینم یا یه حرفی می‌شنوم انگار غم عالم ...

پیشنهاد میکنم مطالب رو از اول تاپیک دنبال کنید حتما ب جوابتون میرسید اگ بازهم جوابی دریافت نکردید بنده در خدمتم عزیزم💚🤝

چطوری پاک سازی کنیم ؟من مثلا کلی انرژی دارم الم خوبه یهو یچی میبینم یا یه حرفی می‌شنوم انگار غم عالم ...

عزیزم میخایم تاپیک رو ادامه بدیم اگ تمایل دارین خوشحال میشم همراهیمون کنی💚

🔶چشماتو ببندو لحظه موفقیتت رو تجسم کن

بعضی وقتا فکر میکنی هیچ وقت نمیتونی از پسش بربیای

بعضی وقتا فکر میکنی این دیگ اخر خطه

🔺ولی وقتی باهاش گلاویز میشی تازه میفهمی خیلی قوی تر ازین حرفا هستی

تااازه میفهمی حدی واسه ظرفیتت قابل تصور نیس

پس

🔴دفه بعد دیگ هیچ ووووقت نگو «نمیتووونم»

تو لیاقتت بدست اوردن هرچی ک تو ذهنت تصورمیکنی رو داری♥️

برو بجنگ و بدستش بیار💪🏾

همه میدونیم ک وقتی خشمگین هستیم سرشار از انرژی منفی و حال بد میشیم

شما چکار میکنید برای کنترل خشم موقع عصبانیت؟؟🤔

بیاین چن جمله برای کنترل خشم هم من بگم ب راهکاراتون اضافه کنید👇🏾

🔹من نیازی ندارم تو این موقعیت خودمو اثبات کنم من میتونم اروم باشم و ی نفس عمیق تا زمانی ک اروم باشید میتونید روی خودت کنترل داشته باشید

نیازی نیس ب خودم شک کنم هرچی ک دیگران درموردم میگن کاملاااا بی اهمیته

🔹دیگران و شرایط رو نمیتونم کنترل کنم پس بهتره ارامشمو حفظ کنم و احتیاجی ب رقابت نیس

🔹تنها چیزی ک میتونم کنترل کنم خودم و احساساتم هس

🔹اگ کسی ازم انتقاد کرد میتونم اونو بشنوم «انتقاد پذیرم»

🔹هیچکس کامل نیس پس نیازی نیس منم کامل و بی عیب و نقص باشم

🔹هرکسی ب روش خودش عمل میکنه ممکنه بعضی افراد خلاف خواسته من عمل کنن پس این ناراحتی نداره

🔶چشماتو ببندو لحظه موفقیتت رو تجسم کن بعضی وقتا فکر میکنی هیچ وقت نمیتونی از پسش بربیای بعضی وقتا ...

ان شاالله.خدایاشکرت ک امروز رو دیدم خدایاشکرت برای نعمت خواب نعمت حلق نعمت گلو نعمت بافت های پا نعمت سر مغز ذهن فکر روح وتمام نعماتت ک شاید هیچ وقت نتونستم تک تک شکرشون رو بجابیارم.وسلام بر امام زمان پدر غمخوار جهان

ان شاالله.خدایاشکرت ک امروز رو دیدم خدایاشکرت برای نعمت خواب نعمت حلق نعمت گلو نعمت بافت های پا نعمت ...

خدایا شکرت

منو ببخش بابت روزایی ک انقدرررر کوچیک بودم و تورو فقط درمواقع سختی صدا میکردم متاسفم💚

منو ببخش اگ کمتر شکرگذاری نعمتای زیبات بودم و از سختیا گله میکردم💚

خدایا شکرت منو ببخش بابت روزایی ک انقدرررر کوچیک بودم و تورو فقط درمواقع سختی صدا میکردم متاسفم💚 ...

منوببخش اگ گلایه کردم وغصه های نابجا خوردم و افکار منفی داشتم .کمکم کن افکار مثبت رو جذب کنم و ناپاکی های ذهنم رو ب قوتت پاک کن ممنونم خدای مهربونم

🔴تلنگر مثبت

بچه ها چن توصیه میکنم برای اینک ب خودتون بیشتر احترام بزارید🌱

💙وقتی درمورد خودتون حرف میزنید از جملات مثبت و عاشقانه استفاده کنید «من خیلی زیبام اندامم عالیه چ چشای قشنگی دارم چشام سگ داره🤪

موهام ابریشمی/لخت/فر و من خیلی دوسشون دارم من عاشق خودمم🙂♥️

💙خودتون در الویت باشید ب فکر خودتون و نیازاتون باشید بعد ب اطرافیان فکر کنید

💙پای چیزی ک براتون حائز اهمیته بمونید

💙گاهی از دیگران کمک بخا

💙ب خودت اعتماد کن

💙وقتی ازتون تعریف و تمجید میکنن بپذیر و در پاسخشون فقط بگو ممنونم و ی لبخند ملیح🙂

لطفا نگید وااای نه خجالتم ندید توروخدا مامانم ایناااا

🔴تلنگر مثبت بچه ها چن توصیه میکنم برای اینک ب خودتون بیشتر احترام بزارید🌱 💙وقتی درمورد خودتون ح ...

من خیلی ارزشمندم من اولویت خودم هستم خیلی دوست داشتنی هستم زیبایی های منحصر ب فرد خودم رو دارم من خیلی پرتلاشم

من خیلی ارزشمندم من اولویت خودم هستم خیلی دوست داشتنی هستم زیبایی های منحصر ب فرد خودم رو دارم من خی ...

ایناهمه احتیاج ب تکرار مداوم داره طوری ک جزئی از عادتتون بشه اون‌موقع شاهد نتایج تلاشتون هستین و لذتشو میبرید💚🤝