2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست
درمورر پاک سازی هم صحبت کنید و روش هاش ایشالا سلامت باشی همیشه💜

سعی کنید تا جایی ک میتونید ب حالت افراطی فکر نکنید

برای اینک افکار منفی رو از ذهنتون دور کنید لازم نیس حتما ب ته خط برسید تمام زندگی ها پستی بلندی داره اگ افکار منفی تو ذهنتون داره جولان میده سعی کنید همیشه واقع بین باشید

روی کاغذ مسئله ای ک در رابطه بااون منفی فکر میکنید و انفاقاتی ک ممکنه رخ بده بنویسید (اتفاقاتی ک واقع بینانه باشه)اینطوری احساس شفاف تری نسبت ب موضوع داری وبهترمیتونی تصمیم بگیری و فکر منفی ازت دور میشه

اتفاقات بد و منفی رو خیلی بزرگ نکن

وقتی اتفاق بدی رخ میده اونو بیش از حد تعمیم نده!

اتفاقای خوبی ک رخ میده برات رو دست کم نگیر وقتی ذهنت پر از انرژی منفی باشه دیگ اتفاقات مثبت رو نمیبینی و اهمیتی برات نداره اینطوری اون اتفاق بده رو بزرگ جلوه میدی عینک بدبینی رو از چشات بردار

بر اساس قانون جذب این مسئله احساس ناامیدی و شکست رو درونت تقویت میکنه

اینو بدونید ک هیچ شکستی دائمی نیس و ازبین میره اما افکارمنفی و مثبت همیشه تو ذهنتون میمونه و شمارو برای رسیدن ب اون خواسته کمک میکنه

ب جای دیگران فکر نکن مثلا ب شخصی پیام میدی یا زنگ میزنی جواب نمیده شاید دستش بنده کاری پیش اومده متوجه نشده اما شما فکر میکنی شاید ازم خوشش نمیاد!شاید مزاحمش شدم فلان بیسار...این افکار بدون جواب تو ذهنتون میمونه

مسئولیتی بیش از حد توانتون رو ب عهده نگیرید 

ذهنتونو‌الوده نکنید شما باید با تجسم اتفاقات خوب و مثبت احساس خوبی رو بوجود بیارید تا براساس قانون جذب برای رسیدن ب خواسته هاتون انگیزه داشته باشید

نتیجه گیری:اتفاقات خوب رو تجسم کن و از افکارمنفی دوری کن تا طبق قانون‌جذب بتونی ب موفقیت برسی

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
درمورر پاک سازی هم صحبت کنید و روش هاش ایشالا سلامت باشی همیشه💜

شما نمیتونی باافکار منفی بجنگی!پس بهشون بخند و تمرکزتو سوق بده سمت داشته هات 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان کسی نیس ک بخاد از تجربیاتش بگه؟!یا بگید اصن تاثیری گذاشتون درونتون؟!انجام میدید تمریناتو؟! ا ...

سلام عزیزم

من چند ماهی میشه ک دارم از این قانون استفاده میکنم و خیلی نتایج خوبی ازش گرفتم مثلا تونستم بیماریم رو از بین ببرم و خونه دلخواهم رو جذب کنم .

مرسی از تاپیک خوبت💚

سلام عزیزم من چند ماهی میشه ک دارم از این قانون استفاده میکنم و خیلی نتایج خوبی ازش گرفتم مثلا تونس ...

سلام زیبا💚

خداروشکررر بابت حال خوبت و‌خداروشکر ک ب خونه دلخواهت رسیدی💚

خوشحالم ک منم تونستم تو این حال خوبت سهیم باشم🤝🌱

سعی کنید تا جایی ک میتونید ب حالت افراطی فکر نکنید برای اینک افکار منفی رو از ذهنتون دور کنید لازم ...

خدایاشکرت برای همه ی اتفاقای کوچیک وبزرگه خوبی ک افتاد وتکرارمیشه.من روحم اماده ی پذیرش مثبت هاست.من امیدوارم.من دیگران رو قضاوت وپیش داوری نمیکنم.من ب خدا حسن ظن دارم وواقعیت هارو پذیرفتم عشق الهی درونم جریان داره وبراهمه خیر وصلح میخوام.دایما یکسان نباشد حال دوران غم مخور.لبخند میزنم حتی اگ الان شرایطم توب نیست

خدایاشکرت برای همه ی اتفاقای کوچیک وبزرگه خوبی ک افتاد وتکرارمیشه.من روحم اماده ی پذیرش مثبت هاست.من ...

عالی

تمرین شکرگذاری رو سعی کنید مداوم تکرار کنید هررووووز و همیشه تا جزئی از عادتتون بشه اون موقع میبینید چقد همه چی در حال تغییر و عالی شدن هس💚🍃

عالی تمرین شکرگذاری رو سعی کنید مداوم تکرار کنید هررووووز و همیشه تا جزئی از عادتتون بشه اون موقع م ...

بله این تاپیکو باز میذارم حداقل ۲۱روز بیام شکر گزاری بنویسم‌قبلاهم اومدم ولی پراکنده‌بله قطعا حس خوب میده

بله این تاپیکو باز میذارم حداقل ۲۱روز بیام شکر گزاری بنویسم‌قبلاهم اومدم ولی پراکنده‌بله قطعا حس خوب ...

موفق باشید بهترینا رو واستون میخام💚

سلام عزیزم میشه هرروز منم تک کنی

سلام زیبا 

مدتیه پست نزاشتم 

شروع کنم چشم💚

مرسی عزیزدلم چشمت بی بلا♥

سلامت باشی کلی ارزوی خوب واست دارم💚

میشه هر وقت راجب قانون جذب گذاشتین منو تگ کنید

بله حتما

عالی تمرین شکرگذاری رو سعی کنید مداوم تکرار کنید هررووووز و همیشه تا جزئی از عادتتون بشه اون موقع م ...

میشه خصوصی رو قبول کنید ...ی چیز بهتون بگم درباره ی حس اینکه توسط  انرژی منفی احاطه شدم و از دست دادن فرصت ها رو داشتم انگار شاید قدر نعمت ندونستم دارم اذیت میشم