2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست

قانون کائنات میگه:

«افرادی ک باتو هم فرکانس باشن همیشه در کنار توهستن و افرادی ک باتو ناهماهنگی فرکانسی داشته باشن از زندگیت حذف میشن»

میخام بگم واس ادمای گذشتتون حسرت نخورید ببخشیدشون و رهاشون کنید!

راه رو برای اتفاقات،معجزات،هیجانات و ادمایی ک مسیر شمارو روشن تر میکنن باز کنید چیزی ک خدا برای شما پیش روتون گذاشته خیلی قشنگ تره!

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

شاید این سوال براتون پیش بیاد:

اگ قانون‌جذب جواب نده و نتیجه ای نگیریم چی؟!

دقت کنید بچه ها:

👈 اول خودتونو بزرگ ببینید،شما همین حالا هم بزرگ هستین که توی این مسیر قرار گرفتین و میخواین زندگیتونو تغییر بدین،خیلیا حتی جرئت نمیکنن به تغییر زندگیشون فکر کنن!اعتماد به نفس کلید موفقیت توی هر کاریه.

👈 دوم اینکه ازتون خواهش میکنم به مطالبی که بیان میشه اطمینان و باور داشته باشید.

دوستای قشنگم که دارید توی این تاپیک همراهیمون میکنید،آخر این تاپیک که نمیدونم کی هست،از نظر من یک حالت بیشتر وجود نداره و اونم اینه که هر کسی که خوب یاد گرفته و انجام داده نتیجه گرفته. 

حالا بعضیا میگن اگر نشد چی اگر قانون جذب نتیجه نداد چی؟ من در جوابش میپرسم دوست گلم،به فرض که نتیجه هم نداده باشه (که اگر درست انجام داده باشید بعیده) شما چی از دست دادی؟هیچی!!!

علاوه بر اینکه هیچی از دست ندادی،یه مدت آرامش خیال داشتی، از استرس دور بودی،برای خودت ارزش قائل شدی،خودتو دوست داشتی،برای آرامش خودت به خودت اهمیت دادی و سعی کردی افکار منفیُ از خودت دور کنی. 

پس بهتره این فکر که قانون جذب اگر نتیجه نده چی؟! از ذهنمون بندازیم بیرون.

دوستتون دارم خانوم گلا،براتون بهترین‌ها رو آرزو میکنم.❤❤🌹🌹

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کسی نیس ک بخاد از تجربیاتش بگه؟!یا بگید اصن تاثیری گذاشتون درونتون؟!انجام میدید تمریناتو؟!

اصن ادامه بدیم بحثو؟!چون هیچ پاسخی دریافت نمیکنم از سمتتون☹️🤔

دوستان کسی نیس ک بخاد از تجربیاتش بگه؟!یا بگید اصن تاثیری گذاشتون درونتون؟!انجام میدید تمریناتو؟! ا ...

ادامه بده 

لطفا 

ممنون ازتو

لطف میکنی گلم

اگر یادت موند منو هرروز تگ کن💜🪶

ادامه بده  لطفا  ممنون ازتو  لطف میکنی گلم اگر یادت موند منو هرروز تگ کن💜🪶

عزیزم من میزاشتم

دیدم کسی همکاری نمیکنه تجربه هاشو نمیگه واس همین ادامه ندادم

حالا ک میبینم حتی ی نفر هس میخونه چش ادامه میدم🙏🏻

🌼🍃۱۳تمرین برای افزایش اعتماد بنفس: ۱-همیشه ردیف جلو بشینید ۲-نگاه کردن ب چشم دیگرانو تمرین کنید ...

من مشکلم اینه که تو چشمای بقیه نمیتونم نگاه کنم مخصوصا پسرا

به خاطر همین موردای خوبی و ازدست دادم🤣به نظرت چکارکنم

من مشکلم اینه که تو چشمای بقیه نمیتونم نگاه کنم مخصوصا پسرا به خاطر همین موردای خوبی و ازدست دادم🤣 ...

نگاه کردن با زُل زدن فرق داره اگ منظورت نگاه موقع صحبت کردن هس ک باید اعتماد بنفستو ببری بالا

اگ زل زدن همون بهتر نگاه نکنی😹

نگاه کردن با زُل زدن فرق داره اگ منظورت نگاه موقع صحبت کردن هس ک باید اعتماد بنفستو ببری بالا اگ ز ...

نه زیاد ارتباط چشمی نمیتونم برقرار کنم یا گاهی اوقات تو سلام کردن ضعیفم خجالتی ام

نه زیاد ارتباط چشمی نمیتونم برقرار کنم یا گاهی اوقات تو سلام کردن ضعیفم خجالتی ام

تمرینات افزایش اعتماد بنفس رو‌انجام بده منم همینجا میزارم فقط نیاز ب تمرین و زمان هس

من مشکلم اینه که تو چشمای بقیه نمیتونم نگاه کنم مخصوصا پسرا به خاطر همین موردای خوبی و ازدست دادم🤣 ...

سلام عزیزم صب بخیر🌱

درمورد ارتباط چشمی خواستم برات توضیح مختصری بدم ک حتما خودتم میدونی اما جهت یاداوری:

عدم اعتماد بنفس

ارتباط چشمی یکی از مشخصه های مهم زبان بدنِ

شاید برات پیش اومده باشه داری بایکی صحبت میکنی طرف همه جارو نگا میکنه غیر ازچشای شما یا هی نگاشو میدزده و سرش پایین 

پیش خودت چی فکر میکنی؟!نمیگی داره بهم بی احترامی میکنه؟؟یا متوجه حرفام نمیشه دقت نمیکنه؟؟

خب برای شخص مقابل هم همین حسو حال بوجود میاد و هردوطرف موقع صحبت انتظار دارن به چشم همدیگ نگاه کنن تا بتونن منظورشونو واضح و راحت تر بیان کنن

یکی دیگ از دلایل اینک نمیتونی ارتباط برقرار کنی استرس و اضطراب ک با تمرین افزایش اعتماد بنفس اینم خوب میشه 

از طریق ارتباط چشمی چ چیزی رو ب مخاطب میرسونیم؟!

اینک من ب حرفات توجه دارم 

درکت میکنم

بهت احترام میزارم

و اگر شخص دروغ هم بگع شما بانگاه کردن ب چشاش میتونی بفهمی راسته یانه 

احساساتت رو میتونی بانگا کردن ب مخاطب برسونی

چن بار نگاه کردن در حد چن ثانیه بدون حرف زدن میتونه شخص رو جذب کنه و اشتیاق بیشتری نشون بده برای هم صحبتی و پیگیری شما

دیگه پست نمیزاری؟

عزیزم من ی عملی انجام دادم حالم زیاد مساعد نیس و مدتیه نیومدم سایت

شرایط اوکی شه تاپیکو ادامه میدیم ان شالله🙏🏾🌱

شما هرسوالی داری بپرس من در حد توان و دانشم نسبت ب موضوع کمکتون میکنم🌈💚